Joi, 28 martie 2024 - 4:05:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pamflet despre păsări. În special cele tari în cioc


12 aprilie 2016

În preajma alegerilor locale, păsările domestice din administraţia publică încep să măcăne. De ce? Pentru că, deşi nu recunosc, după ce au comis-o babardindu-i pe alţii, dau din cioc, sugerând că partidul este de vină. De parcă ele nu sunt membre de partid, incompetente puse politic, dar aşa sunt păsările domestice. Activiste proaste, cu memorie scurtă.

Ciugulesc, ciugulesc, însă nu au simţul măsurii şi li se apleacă de furtişag, dar lăcomia nu le dă pace.

Speciile care clipesc des când se înfurie, să ia câte o pastilă Galisan. Sunt bolnave... la diblă!

Cândva, păsările domestice tari în cioc erau bune pe varză călită. Astăzi, măcăne pe la sediile partidelor făcând administraţia varză.

Şi pentru că tot vorbim despre înaripate, da! Să nu uităm că acestea au aripi şi pot zbura. Dacă sunt pasionate şi de politică după zicala aceea cu chelul şi cu tichia de mărgăritar, păsările domestice tari în cioc zboară din partid în partid, pentru că doar asta le place, nu? Să măcăne şi să zboare!

Totuşi, nene Iancule, hai să nu fim cârcotaşi, căci pe pălăria matale stând de atâta timp aşezat pe băncuţa din faţa primăriei nu s-a găinăţat nicio păsărică din asta domestică, tare în cioc şi membră de partid. Probabil că din satira dumneata se desprind personajele acestea de scandal tragicomice.

 

 

 

Acest material este un pamflet şi vă rugăm să îl trataţi ca atare. Orice asemănare cu personaje reale este pur şi simplu... întâmplătoare!

 

Q. E. D.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro