Joi, 28 martie 2024 - 5:25:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Alegeri locale 2016 in Prahova


29 aprilie 2016


 

Viata mea se imparte intre Ploiesti, Campina si Strejnic. Plec de acasa din Ploiesti, meg la munca in Campina, revin in Ploiesti sa ma culc si merg la Strejnic in putinele momente libere. Ce vad in acest rastimp? Vad ca in Ploiesti, un "vice", fost coleg de liceu cu mine, incearca cu disperare sa recupereze ceea ce n-au facut altii in 4 ani. Trebuie sa ai mare, mare curaj si nebunie sa finalizezi proiecte incepute de acum 4 ani, care trebuiau finalizare de ceva vreme .... Vad ca in Ploiesti inca iti rupi masina in doua din aceasta cauza. Vad un municipiu sufocat de masini care nu au pe unde intra si pe unde iesi la orele de varf, pentru ca absolut nici un primar "ales" de pana acum nu l-a interesat de soarta acestui oras. De 25 ani vad o incompetenta crasa, innaceptabila si un "miel", care in ajun, incearca sa mai recupereze ceva. Bravo "mielule", sper sa-ti iasa si sa nu ajungi sacrificat la marginea orasului!

Vad un papagal care incearca cu disperare sa asfalteze strazi pe principala artera a municipiului, doar pentru a aduna voturi, care a facut o pasarela si acum asfalteaza ceea ce trebuia facut de ... cateva mandate incoace. Arunca bani de bani pe fereastra, bani pe care nu ii are in buget, dar las ... ca ii vom plati in viitor. Primar care, in mileniul 3, face "musuroaie" in jurul canalizarilor de pe centrul soselei! Un ipocrit care se agata de o ramurica, aruncand pe fereastra bugetul municipiului pe cativa ani de acum incolo, numai sa mai castige un mandat de primar.

Vad un alt ipocrit, care a facut trotuare in 2 luni, niste idiotenii fara nici un rost si nici o logica. Mai nenea primar, cand vine ploaia, pe unde naiba sa te ia se scurge apa? Tu nu ai intrat niciodata in comuna matale dupa o ploaie? N-ai vazut ca te plimbi cu barca pe sosea? Cati bani ai aruncat pe geam in ultimele 2 luni, numai ca sa te voteze "mireanul"? Ai o problema nene primar, te-a lasat capul, avida dorinta de putere te domina, ti-a incetosat mintea!

In cele 3 localitati care fac parte din viata mea cotidiana, vad doi primari care ar vide-o si pe "ma-sa", numai sa "mai iasa un tur" si-un "miel" care habar nu are la ce s-a inhamat, dar pana acum "ii iese".

Nu comentez mai mult, ca "nu face parte din viata mea cotidiana" ...


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro