Vineri, 19 aprilie 2024 - 3:22:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Invitatie in gulag de la Arkadia ShortFest


29 iulie 2016


 

Am primit pe adresa redactiei stiriactuale.ro o invitatie de la Arkadia ShortFest care suna in felul urmator:

"Documentarul elveţian Nourathar, unul dintre cele mai apreciate în cadrul celei de-a 20-a ediţii a Festivalului Internaţional de la Nyon, Visions du Réel, va deschide cea de-a 3-a ediţie a festivalului prahovean Arkadia ShortFest.
Producţia, regizată de Milla Quixote şi Jérôme Monnot, explorează relaţia dintre artă şi tehnologie, văzută prin ochii a şase artişti contemporani. Publicul va putea vedea documentarul vineri, 2 septembrie, de la ora 20:00, într-o proiecţie specială la Uzinele Camexip (Băicoi, Prahova)".


Arta o fi, nu cotest, pentru ca nu am vizionat documentarul dar tehnologie, la Uzinele Camexip din Baicoi???? Poate in gulagul de la Camexip Baicoi, nu in "tehnologie".

Am cativa prieteni care au lucrat, nu de prea multa vreme, in "Uzinele Camexip" din  Baicoi. Unde???? Intre ruinele care au ramas încă în picioare de pe vrema "împuşcatului". Stiti cum se lucreaza acolo? Va spun eu cum. Ai ceva de scris? ia hartia din imprimanta, intoarce-o pe partea cealalta si straduieste-te sa scri mic si la obiect, ca alta nu mai "pupi". N-ai pix? Ia unul de aici, dar ai grija cat scri cu el, ca altul "mai pupi" peste o luna!

Iti este frig, ca-i iarna afara? Mai pune ceva pe tine si nu mai sta in dreptul greamului, sa nu faci sinuzita! Ti-au inghetat mainile? Baga-le intre picioare, ca se vor incalzi.

Mai multe detalii nu va ofer despre "Uzinele Camexip" Baicoi si nici nu public mizeria de comunicat de presa al celor de la Arkadia ShortFest. Insa ma mir extraodrinar de tare cum cred unii ca putem fi luati de prosti.

Mars mai Arkadia ShortFest la BUG! Daca nu ştiţi cum să ajungeţi la BUG, tot in exclusivitate o sa vă ofer şi un ghid orar al curselor neregulate care ajung până acolo, numai sa fiu sigur că vă duceţi ... acolo!

Sursa poza: invitatia in gulag din comunicatul de presa al celor de la Arkadia ShortFest


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro