Miercuri, 24 aprilie 2024 - 4:40:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Haideţi la spectacol! Două ore de relaxare şi bună dispoziţie doar la Circul Italiano Bonaccini FOTO


22 octombrie 2017

Recunosc! Întotdeauna mi-au plăcut spectacolele de circ. Eram curioasă cum arată circul, acum, după ce au fost interzise dresurile de animale (dresuri permise în ţări cu tradiţie precum Italia,Franţa, Germania,Spania,etc..).

Aşa că văzând afişele care anunţau că în Ploieşti au ajuns artiştii de la Circul Italiano Bonaccini, mi-am luat fetiţa şi am mers să vedem cum arată acum un spectacol de circ.

Ne-am ocupat locurile în cort şi am aşteptat începerea showului.

Şi am vizionat un spectacol echilibrat, cu foarte multe numere acrobatice care îţi taie răsuflarea. Interesante sunt şi numerele soţilor Bonaccini, iar un moment foarte interesant este cel de magie.

La momentul de magie efectiv toate privirile sunt atrase de către micuţa Shennon Bonaccini, chiar dacă fetiţa nu are rolul principal în show. Dar fetiţa are o charismă deosebită reuşind să atragă toată atenţia publicului. Poate că ar trebui să fie mult mai prezentă în show, pentru că fetiţa are o prezenţă scenică extraordinară şi capacitatea de eclipsa pe toţi din jurul său.

Revenind la spectacol vă mai spunem că există o extraordinară dresură de cai, iar superbele cabaline reuşesc să compenseze (într-o măsură destul de mică) prezenţa altor animale.

Totuşi chiar dacă la finalul showului, spectatorii sunt aşteptaţi de artişti care îşi iau personal la revedere, poate că nu ar strica mai multă interacţiune cu publicul şi în timpul spectacolului. Şi pentru că prezentatorul este cel care face legătura între momentele showului, poate că prezentatoarea Circului Italiano Bonaccini ar putea să înveţe să mimeze buna dispoziţie în timpul prezentării, pentru că de multe ori ai impresia că este foarte plictisită.

Una peste alta, artiştii Circului Bonaccini demonstrează că poate exista un spectacol de calitate şi fără dresura de animale şi merită să vă relaxaţi două ore alături de ei.

În final, vă mai spunem că numărul Roata Morţi (pe care l-am mai văzut şi în alte spectacole de circ) este extraordinar. Jurgen Bonaccini reuşeşte să ţină sala cu sufletul la gură, dar, în ciuda pericolului, antrenează spectatorii alături de el. (cam aşa ar trebui să interacţioneze toţi artiştii cu sala J )

V-aş mai povesti şi alte momente faine din timpul spectacolului, dar cel mai bine ar fi să mergeţi să le vedeţi personal. Chiar nu veţi regreta! Şi ca să vă convingem vă spune că noi vom mai merge să revedem spectacolul cel puţin odată săptămâna viitoare!

Circul Italiano Bonaccini stă la Ploieşti până pe 30 octombrie. Spectacolele au loc zilnic de la ora 18.30, sâmbăta sunt două spectacole: de la orele 15.30 şi 18.30, iar duminica, trei spectacole: 11.30, 15.30 şi 18.30.







 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro