Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:33:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


GALA GAZI DEMIREL SHOW- un eveniment de excepţie FOTO


4 aprilie 2013

Artistul turc, Gazi Demirel, deţinătorul Casei de producţie Media Vision Production, a organizat în acest week-end Gala Gazi Demirel Show, cu ocazia împlinirii a şase ani de activitate.
Media Vision Production a împlinit şase ani de la înfiinţare, iar cu prilejul acestei aniversări, ziaristul şi artistul turc ,Gazi Demirel, a organizat o gală, în cadrul careia s-au decernat o serie de premii. Marele eveniment a avut loc sămbătă, într-unul dintre cele mai luxoase restaurante din Bucureşti, începând cu orele 19:00, iar petrecerea a ţinut până în zori. Printre invitaţi s-au numărat personae importante atât din România, cât şi din Turcia şi Italia: jurnalişti de renume, vedete din showbiz-ul autohton, afacerişti, dar şi reprezentanţi ai caselor de producţie din România sau din Turcia.


Gala Gazi Demirel Show a avut rolul de a sprijini afaceri incipiente sau idei de afaceri; de a derula noi proiecte; de a lega noi parteneriate şi de a dezvolta diferite planuri de afaceri la un nivel suficient de înalt, încât să poată fi prezentate în faţa unor investitori străini. Cu aceastâ ocazie, s-a vrut să se pună bazele unei relaţii româno-turcă cât mai solide, care să presupună realizarea unor parteneriate sau colaborări între cele două ţări (România şi Turcia).


Printre invitaţii de seamă ai acestei gale s-au numărat: Adi de la Vâlcea, Andreea Podărescu, Dinu si Deea Maxer, Axinte, Raluca Ocneanu, Consuela di Monaco, Eugen Cristea, Bianca Rus, Ioana Popescu, Radu Baron, Constantin Cotimanis, Oana şi Viorel Lis, Olga Bălan,  Iuliana Sukara, dar şi personae publice şi afacerişti sau artişti din Turcia: Mehmet Yorulmaz, Emin Faruk Gürses, Şükrü Karaaslan, Murat Paşa, Ömer Taştan, Yilmaz Büstani, Yasar Paşa, Ayhan Dinçer, Abdurrahim Taş, Sabit Daniş, Servet Hortoğlu, Tuncay Kahiloğullari, Seyhan Neşe, Mahmut Kaya, Öner Ermiş, Ertan Demirhan, Mehmet Tokel, Servet Hortoglu, Hasan Duman, Serkan Eruysal, Hamdi Yilmaz,  Recep Ege, Cengiz Uzun, Bülent Çulhaoğlu.


 În cadrul evenimentului s-au decernat o serie de premii: Cel mai bun ziar din România, premiu revenit ziarului Libertatea; Cel mai bun producător muzical din România, revenit lui Radu Baron; Cel mai iubit cuplu monden, premiu acordat Oanei şi lui Viorel Lis şi multe altele; Cel mai buni actori, decernat marilor actori Eugen Cristea şi Constantin Cotimanis.


Ce înseamnă Media Vision Production?


     Media Vision Production a fost înfiinţată în 2007, în Bucureşti, de către un grup de tineri turci şi români, în frunte cu Gazi Demirel. Cu o gândire antreprenorială şi având cunoştinţe tehnice ţi economice, aceştia au reuşit să dezvolte această afacere. Conduşi de dorinţa de a schimba mediul actual de business, presa, media, ei încearcă o remodelare a conceptelor tradiţionale.  Media Vision Production a avut în derulare in ultimii ani emisiuni ca: Fotoliul rosu de la OTV şi Gazi Show de la Giga Tv si OTV,  mai multe productii TV – filme, emisiuni, mini seriale şi are in derulare un serial de televiziune de 52 de episoade.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro