Joi, 18 aprilie 2024 - 5:15:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Maratonul Fat Burning a fost la Bucureşti FOTO


6 aprilie 2013

"Maratonul Fat Burning",  program naţional de slăbire cu Kangoo Jumps, a avut loc la sala de fitness KFit din Bucureşti.

Participanţii la eveniment au avut  plăcerea să participe la  un super masterclass  de kangoo jumps oferit de  Kinga Sebestyen,  naţional trainer coordinator şi trainer internaţional kangoo jumps, la un seminar de nutriţie prezentat de Cristian Margarit ( nutriţionistul vedetelor ) şi la un MasterClass de aerobic cu specialiştii Move-On.

Evenimentul a debutat cu un seminar de nutriţie şi alimentaţie susţinut de binecunoscutul nutriţionist Cristian Mărgărit, care ne-a explicat cum să mâncăm sănătos, cum să  evităm anumite alimente şi cum să slăbim eficient prin alimentaţie, mai ales dacă aceasta este combinată şi cu fitness-ul.

După seminarul lui Cristi Mărgărit a început super masterclass-ul de kangoo jumps al Kingai Sebestyen, de data aceasta lângă Kinga  a fost şi Florin Tudor, instructor internaţional de kangoo jumps.

Plină de energie şi naturaleţe, Kinga a demonstrat că ştie să facă super show, timp de o oră cei care au "sărit pe ghete" au simţit adrenalina la maxim.

După stilul caracteristic,Kinga a reuşit să aducă mişcarea şi distracţia la cote maxime. La  master class au fost prezenţi reprezentanţi ai kangoo jumps din Irlanda,Suedia şi Germania.

Evenimentul s-a încheiat cu un master class de aerobic cu specialiştii Move-On.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro