Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 8:42:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cine are grijă de animalele de la Zoo Ploieşti?


10 aprilie 2013

Consilierul local PDL Gheorghe Sârbu nu a fost de acord cu bugetul de investiţii al Parcului Constantin Stere Ploieşti. La intervenţia sa aleşii locali ploieşteni au  diminuat bugetul instituţiei cu 40.000 de lei din suma necesară achiziţionării unui sistem video performant.

Laura Moagher, directorul Parcului Constantin Stere Ploieşti, a fost nemulţumită de faptul că aleşii nu au întrebat-o pentru ce sunt necesare camerele video, mai ales că a fost prezentă la şedinţa Consiliului Local.

„Vroiam să-l întreb pe domnul Sârbu dacă ştie ce suprafaţă are Parcul Stere şi când a fost ultima oară la noi. Nu poţi tăia fonduri fără să afli de ce avem nevoie de aceas investiţie”, ne-a declarat Moagher.

Ea ne-a explicat pentru ce este necesar sistemul de supraveghere video.

Avem în patrimoniu 134 de hectare şi angajaţi doar 16 paznici. Mai mult un singur om supraveghează noaptea Grădina Zoologică. Am dorit să cumpărăm un ATV pentru a ne putea deplasa mai uşor. Nu ne-a fost aprobată investiţia. Atunci ne-am gândit că un sistem video care să filmeze noaptea ne-ar fi util pentru a vedea unde apar problemele. Nu dorim să mai avem probleme. Gândiţi-vă că aici s-a furat gardul”, ne-a spus Laura Moagher.

Pentru a-l convinge pe democrat liberalul Gheorghe Sârbu de problemele Parcului Strere, directoarea are o propunere interesantă: „Eu sunt femeie şi nu sunt atât de pricepută. Îl invit pe domnul Sârbu să stea aici, zi şi noapte o săptămână. Poate identifică dânsul o modalitate mai economică de a supraveghea cele 134 de hectare cu 16 paznici.”

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro