Vineri, 19 aprilie 2024 - 8:55:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cum s-au relaxat olandezii de la Vitesse la Vigo Grand Hotel FOTO


1 august 2013

O parte a staff-ului, sponsorii şi invitaţii celor de la Vitesse Arnheim au ales să se relaxeze înaintea partidei cu Petrolul din turul al treilea preliminar al Europa League în oraş. Aceştia au ales, aseară, terasa Vigo Grand Hotel. Relaxaţi,o parte dintre aceştia au fost îmbrăcaţi lejer, bine dispuşi, zâmbitori şi optimişti.
Deşi erau în centrul oraşului, n-au avut nevoie de pază, având cu ei doar un agent de securitate pus la dispoziţie de hotel. Olandezii au dat dovadă de multă maturitate şi modestie, fiind încântaţi de primirea făcută de către gazdele lor.
Reprezentanţii hotelului  au răspuns comportamentului elegant printr-o seară specială de karaoke şi dans oriental, dedicată special oaspeţilor din " ţara lalelor".

Deşi , Vitesse este o echipă obişnuită cu prezenţa în Europa, cei din staff-ul acesteia,nu au "suferit" de tupeu şi grandomanie, aşa cum fac unii reprezentanţi din "liga lui Mitică", atunci când vin la Ploieşti.
Mai mult...au avut bunul simţ (deh,educaţie olandeză!) şi au acceptat să facă poze şi să vorbească cu un suporter petrolist aflat, întâmplător la aceeaşi terasă, oferindu-i acestuia  un tricou cu Vitesse Arnheim.
Olandezii au uitat pentru câteva ore, că au meci cu o echipă din România,lăsând fotbalul pe plan secund.
"Olandezii au demonstrat ce înseamnă spiritul fair-play, o educaţie aparte,având un comportament elevat, zâmbind şi glumind cu mine. Când le-am cerut să facem o poză, nu s-au supărat şi chiar m-au rugat să aştept cinci minute pentru a-mi face un cadou. M-a uimit comportamentul lor faţă de un suporter al echipei contracandidate la calificare. Rar găseşti în fotbalul românesc un astfel de comportament pentru un suporter al echipei adverse", a declarat pentru stiriactuale.ro suporterul "lupilor galbeni".

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro