Joi, 28 martie 2024 - 10:24:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 1 august 2016


BERBEC: TAUR:
berbec Dimineata sunt sanse sa plecati intr-o calatorie in interes personal, prilej cu care va apropiati mai mult de persoana iubita.Este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta care va poate ajuta intr-o afacere. Cu calm si cu rabdare, puteti avea succes atat pe plan financiar, cat si sentimental taur O ruda v-ar putea propune sa va asociati intr-o afacere. Va sfatuim sa analizati cu atentie toate aspectele propunerii si sa nu va grabiti sa luati o decizie. In a doua parte a zilei s-ar putea sa fiti invitat la o reuniune. Aveati alte planuri, dar invitatia este aproape imposibil de refuzat.Fiti cumpatat, fiindca sunteti predispus la probleme digestive!
GEMENI: RAC:
gemeni Daca va pregatiti sa demarati un nou proiect in plan profesional sau in afaceri, astazi nu este o zi propice. Riscati sa faceti greseli din cauza nerabdarii. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu cei din jur, fiindca ar putea degenera foarte usor in certuri. Nu se intreva probleme in plan sentimental. Este favorizata colaborarea cu copiii si tinerii din familie. rac Pot surveni evenimente neprevazute, care va dau programul peste cap. Ar putea fi vorba despre musafiri sositi pe neasteptate din alta localitate, sau poate veti fi chiar dumneavoastra nevoit sa plecati intr-o vizita. Intalnirea cu un prieten vechi se poate dovedi pe cat de placuta, pe atat de utila, fiindca este dispus sa va ofere sfaturi foarte utile pentru afaceri.
LEU: FECIOARĂ:
leu Se pare ca va ganditi la un proiect de afaceri ambitios, care ar putea constitui un pas important in cariera. Ziua de azi este propice negocierilor si planurilor pe termen lung.In relatiile cu persoana iubita nu se intrevad probleme deosebite.O persoana mai in varsta din familie are nevoie de ajutorul sau sfatul dumneavoastra. fecioara Puteti avea succes in toate activitatile legate de camin si in afaceri, dar va recomandam sa nu incepeti mai multe treburi deodata.Este o zi buna pentru a face planuri de viitor. Familia si colaboratorii va apreciaza ideile si initiativele. Tineti cont de opiniile partenerului de viata!
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta S-ar putea sa fiti nevoit sa va schimbati programul pe neasteptate. Schimbarea va indispune, dar nu va provoaca alte neplaceri. Dupa-amiaza este posibil sa fiti invitat la o reuniune, unde faceti cunostinta cu o persoana deosebita. Nu este exclus sa descoperiti ca aveti multe in comun. Puteti sa tineti cont de intuitie. scorpion Sunteti foarte pragmatic si va ganditi la un proiect de afacere care va tenteaza de mult timp. Dupa-amiaza un prieten v-ar putea propune un nou loc de munca. Va recomandam sa nu luati nici o decizie pana cand nu analizati oferta in detaliu. Consultati-va si cu partenerul de viata!
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Aveti sanse sa incepeti o activitate care va va aduce mari satisfactii financiare. Tot ce incepeti azi are mari sanse sa dureze. Va recomandam sa fiti mai tolerant, altfel riscati sa va certati cu cei apropiati. Evitati speculatiile! capricorn La o intalnire cu prietenii, faceti cunostinta cu o persoana care va ajuta sa porniti o afacere. Visele vi se pot indeplini, dar va sfatuim sa evitati orice fel de speculatii. Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti mici probleme. Totul se rezolva usor, important este sa nu va enervati. Relatiile parteneriale sunt deosebit de bune.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Nu este momentul sa mergeti in vizita la prieteni. Cu partenerul de viata va intelegeti foare bine si aveti ocazia sa petreceti momente placute. Puteti sa faceti impreuna planuri de viitor. Dupa-amiaza s-ar putea sa vi se propuna o colaborare. Nu acceptati fara sa negociati! pesti Zi buna pentru afaceri. Puteti avea succes intr-o activitate noua. S-ar putea sa plecati intr-o calatorie in care obtineti satisfactii pe plan financiar si sentimental. Va sfatuim sa tineti cont de sfaturile unei persoane cu experienta in afaceri.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro