Vineri, 19 aprilie 2024 - 4:15:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 1 august 2017


BERBEC: TAUR:
berbec In plan profesional sau in afaceri, dorinta de afirmare va motiveaza sa faceti eforturi sustinute. Azi va sfatuim sa fiti prudent si sa evitati suprasolicitarea, pentru ca se pare ca nu sunteti in cea mai buna forma.Nu este momentul sa va asumati riscuri. Sansele de succes sunt minime azi. Nu va pierdeti rabdarea! Dificultatile cu care va confruntati sunt de scurta durata taur Este posibil sa aveti o discutie aprinsa cu partenerul de viata din cauza unei divergente privind problemele prioritare ale caminului.Daca este posibil, ar fi bine sa nu calatoriti azi, fiindca exista riscul sa fiti implicat intr-un accident.In a doua parte a zilei este indicat sa consumati excesul de energie intr-o activitate casnica pentru care este nevoie de efort fizic
GEMENI: RAC:
gemeni Aveti o mare putere de concentrare, ceea ce va poate ajuta mult la locul de munca sau in afaceri.In a doua parte a zilei, intuitia si capacitatea de comunicare v-ar putea ajuta sa dezamorsati un potential conflict intre persoane apropiate.Ar fi bine sa acordati mai multa atentie unei persoane varstnice din anturaj. rac Daca trebuie sa calatoriti, va sfatuim sa fiti prudent, pentru ca sunteti predispus la accidente. Relatiile cu anturajul au sanse sa decurga foarte bine, dar eastrolog.ro va recomanda sa acordati mai multa atentie persoanelor in varsta din familie. Nu este o zi buna pentru intalniri de afaceri, din cauza ca simtul practic este diminuat.
LEU: FECIOARĂ:
leu La inceputul zilei este posibil sa aveti dificultati de concentrare. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata. Dupa-amiaza sunt recomandate activitatile care necesita efort fizic, care va ajuta sa consumati surplusul de energie si sa va regasiti buna dispozitie.Puteti petrece seara impreuna cu prietenii, dar ar fi bine sa nu neglijati odihna. fecioara Se pare ca aveti o multime de probleme de rezolvat si sunteti tentat sa va ocupati de mai multe in acelasi timp. Daca va pripiti, riscati sa faceti greseli costisitoare. La locul de munca sau in afaceri, se recomanda multa atentie si o atitudine cooperanta fata de colegi sau de parteneri.Astazi speculatiile sunt de evitat, pentru ca riscurile sunt prea mari.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Tensiunile din familie, cauzate probabil de dificultati financiare, pot conduce astazi la discutii aprinse cu o ruda mai in varsta. Va recomandam sa nu va ambalati. Din cauza stresului, sunteti predispus la probleme de sanatate sau chiar la accidente. Ar fi bine sa evitati calatoriile. Odihniti-va mai mult! scorpion Este posibil sa nu aveti suficienta rabdare si nici energia necesara pentru a duce la bun sfarsit ceea ce ati inceput. Nu este momentul sa va asumati noi responsabilitati. Dupa-amiaza ati putea fi predispus la stari depresive. Pastrati-va calmul si tineti cont de sfaturile unui prieten apropiat!
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Aveti sanse de reusita pe plan profesional, dar s-ar putea sa fiti nevoit sa munciti mai mult decat v-ati asteptat, pentru a rezolva o complicatie neprevazuta.Este posibil sa deveniti irascibil si sa faceti reprosuri nemeritate unui coleg sau unui partener de afaceri. Ar fi bine sa nu faceti afirmatii pe care le-ati putea regreta mai tarziu.Fiti mai atent la dorintele partenerului de viata! capricorn In prima parte a zilei se intrevad mai multe drumuri scurte si s-ar putea sa fiti nevoit sa faceti cateva cumparaturi urgente. Pentru a termina la timp, ar fi bine sa cereti ajutorul unui prieten. Daca circulati cu masina, va recomandam sa fiti foarte atent si sa nu va grabiti. Exista riscul sa fiti implicat intr-un accident.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Este posibil sa fiti irascibil si sa nu aveti rabdare pentru a finaliza o lucrare care este deja in intarziere. Va recomandam sa nu va pripiti, pentru ca riscati sa stricati si ce ati facut pana acum. Evitati discutiile aprinse cu partenerul de viata! Nu este o zi buna pentru calatorii, fiindca sunteti predispus la accidente. pesti In prima parte a zilei s-ar putea ca o persoana apropiata sa va solicite un sfat sau un ajutor intr-o chestiune urgenta. Aveti ocazia sa va achitati de o obligatie morala, asa ca eastrolog.ro va recomanda sa nu va eschivati.Spre seara este posibil sa aveti o discutie aprinsa cu partenerul de viata, care va reproseaza ca ati facut anumite cheltuieli care nu erau necesare. Pastrati-va calmul!
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro