Joi, 28 martie 2024 - 11:25:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 1 noiembrie 2016


BERBEC: TAUR:
berbec Sunteti hotarat sa rezolvati o data pentru totdeauna o serie de probleme mai vechi. Partenerul de viata va sustine. Puteti sa incheiati contracte si sa semnati documente oficiale. Va recomandam sa fiti prudent si sa evitati disputele cu o ruda mai in varsta. taur Prietenii si partenerul de viata va apreciaza dorinta de schimbare si innoire. Profitati de aceasta zi, pentru ca puteti sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus! Situatia financiara s-ar putea sa nu fie tocmai buna, dar nu va impiedica sa va puneti planurile in practica.
GEMENI: RAC:
gemeni Primiti de la partenerul de viata un cadou de care va bucurati foarte mult. Prietenii va invita intr-o excursie. Nu ratati ocazia! Va recomandam sa nu faceti excese alimentare. Ascultati-va intuitia! rac Este o zi favorabila intalnirilor cu prietenii. Puteti sa rezolvati o problema financiara a unui tanar din familie. Este momentul sa demarati o afacere planificata de multa vreme. Daca intampinati dificultati, va recomandam sa solicitati ajutorul unei persoane cu experienta.
LEU: FECIOARĂ:
leu Incepeti o etapa noua in viata sociala si pe plan sentimental. Fie porniti o afacere, fie va reorientati profesional. Astazi sunt favorizate contactele cu tinerii, comunicarea si calatoriile in interes personal. Dorinta de schimbare si de innoire va influenteaza in bine si va conduce spre succes. Va sfatuim sa fiti atent la cheltuieli. fecioara Aveti un simt practic deosebit, care va poate ajuta sa demarati o afacere. Dupa-amiaza, un prieten de familie va propune o colaborare avantajoasa. Analizati toate aspectele! Va recomandam sa va sfatuiti cu partenerul de viata.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta O ruda mai in varsta va sfatuieste sa nu mai alergati dupa castiguri usoare si va pune pe ganduri. Ganditi-va daca merita sa va sacrificati relatile de prietenie pentru interesele financiare! Ar fi bine sa acordati mai mult timp studiului si relatiilor parteneriale. scorpion Aveti o zi norocoasa si treceti cu bine peste toate dificultatile. Puteti avea succes la examene. Relatiile sentimentale merg bine, dar va recomandam sa acordati mai multa atentie partenerului de viata. Nu neglijati odihna!
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Sunteti decis sa faceti schimbari in casa, dar partenerul de viata nu este de acord. Stabiliti-va clar prioritatile, ca sa nu aveti probleme! Va recomandam sa nu fiti incapatanat si sa tineti cont de parerile familiei. capricorn Se pare ca aveti o zi grea, cu multe probleme de rezolvat. Aveti dificultati pe plan financiar, insa nu este cazul sa va faceti griji. V-ati propus sa faceti ceva nou si sunt sanse mari sa reusiti. Va sfatuim sa evitati speculatiile financiare.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Aveti sanse sa rezolvati o problema financiara care va preocupa de mult. S-ar putea sa vi se propuna o colaborare, care va va reda increderea in propriile capacitati. Este un moment prielnic pentru a va consolida prieteniile si pentru a stabili noi relatii de asociere. Profitati de aceasta conjunctura favorabila, insa fiti prudent! pesti Aveti o deosebita capacitate de comunicare si rezolvati usor o multime de probleme. Puteti avea succes in toate activitatile legate de camin, dar si in societate. Persoana iubita si partenerii de afaceri va apreciaza ideile. Ar fi bine sa aveti grija ce sfaturi oferiti unui prieten.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro