Joi, 28 martie 2024 - 1:26:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 10 aprilie 2013


BERBEC: TAUR:
berbec Dimineata reusiti sa faceti rost de banii necesari pentru a incepe o afacere. Ar fi bine sa va asociati cu un prieten, de preferinta unul care se pricepe. Preocupat de problemele materiale, riscati sa neglijati relatiile sentimentale. taur Va ganditi ca ati putea si dumneavoastra sa incepeti o mica afacere. Fiti realist si luati in serios eforturile care va asteapta! Va sfatuim sa nu refuzati sa mergeti in vizita la rude. Spre seara, primiti o veste buna de la un prieten.
GEMENI: RAC:
gemeni Aveti un program foarte incarcat. Sunteti nevoit sa faceti o multime de drumuri. Urmeaza sa plecati intr-o calatorie importanta. Ar fi bine sa ii aratati partenerul de viata ca ii apreciati eforturile. rac Este o zi foarte importanta pe plan sentimental. Fie va indragostiti, fie relatiile cu persoana iubita trec intr-o noua etapa. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa nu va faceti griji din cauza banilor. La nevoie, aveti rude care sunt gata sa va ajute. Nu lasati sa se adune prea multe probleme de serviciu!
LEU: FECIOARĂ:
leu Puteti sa incepeti o afacere noua sau sa va ganditi la investitii pe termen lung. Dimineata sunteti in forma si plin de entuziasm, spre bucuria partenerului de viata. Relatiile cu prietenii sunt excelente. Cei din jur va apreciaza munca, dar trebuie sa mai asteptati putin pana sa vedeti rezultate concrete. Nu va pierdeti rabdarea si sa evitati speculatiile! fecioara S-ar putea sa reintalniti un prieten vechi care va propune sa faceti afaceri impreuna. Merita sa incercati, insa ar fi bine sa nu renuntati la prudenta. Dupa-amiaza sunteti invitat la o petrecere si va hotarati sa mergeti in ultima clipa. Va sfatuim sa fiti cumpatat, mai ales la mancare.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Sunteti intr-o forma deosebita, de care ar fi bine sa profitati. Este o zi buna pentru afaceri si calatorii, dar puteti avea succes si pe plan sentimental. Aveti ocazia sa castigati bani in plus, pe langa salariu. Nu sunt probleme cu sanatatea, dar va recomandam sa nu exagerati cu munca. scorpion Intuitia va ajuta sa prindeti o afacere care va va imbunatati simtitor situatia financiara. Consultati-va cu partenerul de viata! Ar fi bine sa acordati mai multa atentie unei persoane mai in varsta din familie.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Sunteti hotarat sa incepeti o viata noua. Puteti sa intrati in afaceri, pentru ca aveti sanse sa incepeti sa lucrati pe cont propriu. Va sfatuim sa dormiti mai mult, ca sa nu va extenuati. Puteti sa tineti cont de intuitie. capricorn Dupa-amiaza aflati ca urmeaza sa primiti o suma mare de bani, probabil o mostenire. Va recomandam sa va pastrati capul pe umeri si sa va abtineti de la speculatii. Ganditi-va si la asteptarile partenerului de viata!
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Traversati o perioada favorabila pe toate planurile, in care aveti ocazia sa rezolvati probleme importante. Nu este exclus sa cumparati o casa noua sau sa faceti un schimb de locuinte. Ar fi bine sa plecati urechea la sfaturile unei persoane mai in varsta din familie. Va sfatuim sa actionati calm si sa nu va grabiti. pesti Pe plan financiar incepe sa va zambeasca norocul. Puteti castiga o suma frumoasa, daca va hotarati sa colaborati intr-o afacere. Cei din jur au incredere in capacitatile dumneavoastra si va cer ajutorul in chestiuni delicate. Va recomandam sa evitati orice actiune care v-ar putea aduce in situatia de a incalca legea.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro