Vineri, 29 martie 2024 - 1:06:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 11 octombrie 2014


BERBEC: TAUR:
berbec Luati o decizie inspirata si reusiti sa rezolvati o problema financiara importanta. Sunteti hotarat sa terminati o lucrare inceputa mai demult si sa va ocupati serios de afaceri. Este o zi favorabila comunicarii cu rudele mai in varsta. Va recomandam sa nu faceti promisiuni pe care nu le puteti respecta. taur Dimineata luati o decizie care va rastoarna toate planurile. S-ar putea sa plecati intr-o scurta calatorie in interes de familie. Puteti avea succes pe plan financiar, insa ar fi bine sa evitati orice fel de speculatii. Daca aveti de luat hotarari importante, va recomandam sa va ascultati intuitia.
GEMENI: RAC:
gemeni Dimineata primiti o suma mare de bani si aveti posibilitatea sa porniti o afacere. Comunicati foarte bine si aveti o putere de convingere care va ajuta mult pe plan social. Daca intentionati sa faceti schimbari in casa, va recomandam sa tineti cont si de ideile partenerului de viata. rac Aveti ocazia sa luati o decizie importanta in privinta relatiilor sentimentale. Dimineata sunteti foarte ocupat, dar prietenii si familia va ajuta sa rezolvati toate problemele. Vi se ofera ocazia sa obtineti mici castiguri, insa va recomandam sa evitati speculatiile.
LEU: FECIOARĂ:
leu Sunteti foarte bine dispus si colaborati bine cu partenerii de afaceri. Puteti aborda cu incredere activitati delicate pe plan social. Dispuneti de suficienta energie pentru a face fata tuturor responsabilitatilor. Sunteti foarte comunicativ, insa va sfatuim sa-i lasati si pe ceilalti sa vorbeasca. fecioara Dimineata s-ar putea sa fiti nevoit sa plecati intr-o scurta calatorie in interesul familiei. Este o zi buna pentru comunicarea cu persoane mai tinere si pentru negocieri. Dupa-amiaza reusiti sa terminati o lucrare importanta, in care ati investit timp si bani. Nu este exclus sa va loviti de dificultati financiare. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu prietenii.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Sunteti foarte ocupat cu problemele unei rude mai in varsta. Pe plan social, traversati o perioada buna si aveti ocazia sa va indepliniti visele. Puteti avea reusite remarcabile. Eforturile investite intr-o afacere incep sa dea roade. Va recomandam sa va pastrati modestia. scorpion Este o zi favorabila comunicarii si calatoriilor scurte in interes de afaceri. Reusiti sa luati o decizie inspirata in privinta relatiilor sentimentale. Aveti un spirit de initiativa deosebit, care va garanteaza succesul pe plan social si sentimental. Dupa-amiaza, prietenii va invita la o petrecere. Nu uitati ca trebuie sa va mai si odihniti!
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Sunteti comunicativ si convingator si reusiti sa aplanati un conflict aparut in cercul dumneavoastra de prieteni. Dupa-amiaza, obtineti un castig frumos dintr-o activitate comerciala. In schimb, este posibil sa suferiti un esec pe plan sentimental. Va recomandam sa va pastrati calmul si optimismul. capricorn Va hotarati sa faceti o investitie profitabila pentru familie si trebuie sa faceti mai multe drumuri scurte. S-ar putea sa dati piept cu birocratia, dar reusiti sa va descurcati. Sfaturile pe care le primiti de la un prieten cu experienta va vor ajuta mult. Totusi, va recomandam sa nu subestimati intuitia partenerului de viata.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Va simtiti foarte bine la o intalnire cu prietenii, unde va faceti remarcat prin talentul de orator. Va recomandam sa fiti cumpatat la masa, pentru ca sunteti predispus la probleme digestive. Relatiile cu persoana iubita sunt foarte bune, iar pe plan financiar nu aveti nici un fel de probleme. pesti Daca vi se propune o colaborare, va sfatuim sa nu ezitati. Aveti toate sansele sa castigati bine. Dupa-amiaza luati decizia sa incheiati o tranzactie. In curand se va dovedi ca ati fost inspirat. Se pare ca norocul va zambeste si dificultatile va ocolesc. Totusi, ar fi bine sa tineti seama si de sfaturile partenerului de viata.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro