Joi, 18 aprilie 2024 - 5:26:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 11 octombrie 2016


BERBEC: TAUR:
berbec Relatiile pe plan social evolueaza foarte bine, iar pe plan financiar incepeti sa va redresati. Este posibil sa plecati intr-o delegatie care va va aduce satisfactii profesionale nesperate si ceva nou in relatiile sentimentale. Va sfatuim sa fiti foarte atent la bagaje si la acte. taur Sunteti nevoit sa cheltuiti o suma importanta cu reparatia un aparat casnic. Nu este exclus sa va schimbati planurile, pentru a da o mana de ajutor unui cunoscut care are probleme. Va recomandam sa va pastrati calmul. Ar fi bine sa acceptati sprijinul familiei.
GEMENI: RAC:
gemeni Se pare ca sunteti agitat toata ziua, din cauza neintelegerilor cu un partener de afaceri. Va sfatuim sa va stapaniti, chiar daca descoperiti ca ramaneti in pierdere. Pe plan sentimental, va merge foarte bine. Nu aveti probleme cu sanatatea, insa ar fi bine sa evitati excesele alimentare. rac Dimineata s-ar putea sa fiti dezamagit pentru ca nu v-a iesit o afacere asa cum sperati. Nu este cazul sa descurajati, vor mai fi si alte ocazii. Este posibil sa aveti probleme de comunicare. Va recomandam sa evitati speculatiile.
LEU: FECIOARĂ:
leu Se prea poate ca un prieten sa va propuna un al doilea serviciu. Va sfatuim sa acceptati, chiar daca nu prea va convine salariul. Ar fi bine sa aveti mai multa rabdare cu partenerul de viata, sa il ascultati cu rabdare si sa nu il contraziceti la fiecare vorba. fecioara S-ar putea sa nu mai plecati intr-o calatorie, din cauza unor probleme de sanatate. Nu este cazul sa va faceti griji, pentru ca nu este nimic grav. Pe plan sentimental, se pare ca nu aveti nici un fel de probleme. Nu va uitati promisiunile!
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Dimineata va propuneti sa faceti treaba in casa. Din cauza nerabdarii, s-ar putea sa fiti agitat si sa va dati peste cap tot programul. Evitati discutiile in contradictoriu si incercati sa terminati ce ati inceput! Puteti sa comunicati foarte bine cu cei mici. scorpion Este o zi favorabila relatiilor sentimentale si realizarilor pe plan social. In ceea ce priveste activitatea profesionala si afacerile, va recomandam sa fiti mai prudent. Dupa-amiaza aveti ocazia sa petreceti momente placute alaturi de partenerul de viata. Dificultatile financiare nu reusesc sa va indispuna.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator In afaceri, aveti tendinta sa faceti greseli si riscati sa nu va puteti onora angajamentele. Va sfatuim sa nu va precipitati si sa acceptati ajutorul celor din jur. Ar fi bine sa nu stati retras, pentru ca aveti ocazia sa faceti cunostinta cu persoane care vor juca un rol important in viata dumneavoastra. Nu neglijati odihna! capricorn Stresat de problemele financiare, s-ar putea sa jigniti o persoana apropiata. Ganditi-va de doua ori inainte de a deschide gura! Nu este o zi buna pentru examene si intalniri cu prietenii. Daca trebuie sa plecati intr-o calatorie, va sfatuim sa o amanati. Dupa-amiaza sunt sanse sa petreceti momente placute in mijlocul familiei.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator S-ar putea sa va loviti de tot felul de obstacole si sa aveti senzatia ca pedalati in gol. Din fericire, prietenii va sunt alaturi si incerca sa va ajute. Relatiile cu partenerul de viata sunt foarte bune. Impreuna, puteti sa rezolvati o problema financiara. pesti Dimineata sunteti confuz, nu reusiti sa va adunati si sa va respectati programul. Dupa-amiaza, va reveniti si, cu putin efort, puteti sa recastigati terenul pierdut. Va recomandam sa nu va angajati in polemici. Spre seara, va regasiti buna dispozitie si optimismul intr-o vizita la un prieten bun.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro