Marţi, 19 martie 2024 - 7:46:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 12 februarie 2015


BERBEC: TAUR:
berbec S-ar putea sa fiti indispus si sa nu aveti chef de nimeni si de nimic. Riscati sa va izolati. Va recomandam sa fiti mai sociabil. Problemele care va framanta nu sunt chiar atat de grave cum credeti. taur Nu este o zi favorabila calatoriilor si castigurilor financiare. Inhibitia si lipsa de sociabilitate ar putea sa va conduca la esecuri in afaceri si deziluzii in plan social. Relatiile sentimentale nu au de suferit, daca acordati mai mult timp problemelor partenerului de viata. Va recomandam fiti mai comunicativ.
GEMENI: RAC:
gemeni Astazi sunteti putin inhibiat, motiv pentru care puteti avea dificultati de comunicare. Va recomandam sa evitati iesirile cu prietenii si, mai ales, cu persoanele importante. Evitati investitiile si nu cumparati obiecte de valoare! Riscati sa regretati. rac Dimineata, colegii si familia fac eforturi sa va scoata din starea de apatie care va face de nerecunoscut. Ar putea fi de vina obosela acumulata sau problemele financiare care va framanta. Va recomandam sa nu luati decizii importante de unul singur. Nu incepeti activitati delicate, care necesita multa atentie!
LEU: FECIOARĂ:
leu Nu este o zi favorabila intalnirilor cu prietenii. Resimtiti o stare de inhibitie care va impiedica sa va exprimati clar. Va recomandam sa nu faceti investitii si sa nu cumparati obiecte de valoare, pentru ca s-ar putea sa regretati. Incercati sa va relaxati si sa faceti planurilor de viitor, pentru familie! fecioara Astazi simtiti nevoia sa schimbati ceva sau sa faceti lucruri noi. Este o zi favorabila relatiilor sentimentale si treburilor casnice. S-ar putea ca cei din jur sa nu va aprecieze ideile la adevarata lor valoare. Va recomandam sa nu semnati documente oficiale si sa nu faceti afaceri.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta De dimineata aveti multe probleme de rezolvat, dar aveti suficienta energie pentru a le face fata. S-ar putea sa intampinati dificultati de natura financiara. Va recomandam sa acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale si familiei. scorpion Va sfatuim sa o lasati mai usor cu munca si sa va aplecati mai mult spre problemele sentimentale. Amanati-va proiectele de afaceri, pentru ca s-ar putea sa pierdeti o suma importanta! Va recomandam sa va ocupati de treburi casnice, de rutina.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator De dimineata aveti ocazia sa demarati o afacere. Va recomandam sa nu va pripiti. Mai stati doua-trei zile inainte de a lua o hotarare! Astazi sunt favorizate relatiile cu partenerul de viata si aveti toate sansele sa petreceti impreuna o seara romantica. capricorn Nu sunteti prea comunicativ, motiv pentru care relatiile sociale si sentimentale pot avea de suferit. Va recomandam sa nu incepeti activitati noi sa nu incepeti noi afaceri, chiar daca primiti propuneri din partea prietenilor.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Sunteti intr-o forma intelectuala deosebita. Aveti succes in activitatile legate de familie si camin. Va sfatuim sa va stabiliti clar prioritatile, ca sa nu pierdeti timpul. Ascultati si parerile partenerului de viata! pesti Simtiti nevoia sa vorbiti cu o persoana de sex opus, despre problemele dumneavoastra sentimentale. Este posibil sa credeti ca sunteti neglijat. Va sfatuim sa nu va lasati prada melancoliei. Starea de inhibitie si lipsa de sociabilitate ar putea sa agraveze neintelegerile cu persoana iubita.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro