Vineri, 29 martie 2024 - 4:49:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 12 octombrie 2015


BERBEC: TAUR:
berbec Nici nu ati terminati bine o lucrare importanta, ca va ganditi deja sa incepeti alta. Va sfatuim sa nu exagerati cu munca si sa va mai oferiti cate o pauza. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie celor din jur. Incercati sa evitati o cearta in familie! taur Se pare ca sunteti irascibil din cauza ca ati ratat o afacere. Va sfatuim sa nu va descarcati nervii in familie. Ar fi mai bine sa vedeti daca nu cumva ati gresit fata de colaboratori. Tineti cont de sfaturile partenerului de viata! Spre seara, reusiti sa va mai linistiti, la o intalnire cu prietenii.
GEMENI: RAC:
gemeni S-ar putea ca persoana iubita sa va reproseze lipsa de afectivitate si faptul ca acordati prea multa importanta afacerilor. Aveti grija sa nu neglijati relatiile sentimentale din cauza dorintei de a castiga bani cu orice pret! Va sfatuim sa nu neglijati odihna si sa va destindeti mai mult. rac Este posibil sa intelegeti gresit actiunile unui partener de afaceri si sa va certati. Va recomandam sa fiti calm si sa analizati impreuna tot ce s-a intamplat, pentru ca altfel riscati sa rupeti relatiile. Dupa-amiaza sunteti vizitat de un prieten bun, care va ajuta sa depasiti mai usor problemele cu care va confruntati.
LEU: FECIOARĂ:
leu Va sfatuim sa nu va faceti un program strict, pentru ca este posibil sa apara evenimente neprevazute. Nu este exclus sa aflati despre decesul unei rude. S-ar putea sa aveti de facut cheltuieli mari si sa nu va ajunga banii. Puteti sa apelati la un prieten de incredere. fecioara Este posibil sa va certati cu persoana iubita, pornind de la o contradictie intr-o chestiune minora. Va recomandam sa nu fiti impulsiv. Prietenii va invita sa petreceti seara impreuna.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Relatiile sentimentale si contactele sociale pot avea de suferit din cauza unor probleme de comunicare. Va simtiti obosit si nu aveti chef sa va vedeti cu nimeni. Totusi, va sfatuim sa nu refuzati o iesire impreuna cu persoana iubita. Acceptati comunicarea cu cei din jur, ca sa nu fiti gresit inteles! scorpion Dimineata va pregatiti pentru o calatorie sau pentru plecarea in concediu. O persoana mai in varsta din familie va da sfaturi de care ar fi bine sa tineti cont. Seara sunteti invitat la o petrecere. Va sfatuim sa va eschivati.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Aveti succes in toate activitatile legate de camin. Daca aveti ocazia sa plecati intr-o calatorie, va sfatuim sa refuzati. Sunteti predispus la accidente. Bazati-va pe intuitie si nu cedati la insistentele prietenilor! capricorn Stati mai bine cu banii si intentionati sa plecati intr-o calatorie la rude. Ar fi bine sa luati legatura cu ele din timp, ca va asigurati ca le gasiti acasa. Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti probleme cu sanatatea. Nu este nimic grav, dar va recomandam sa mergeti, totusi, la un consult.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Dimineata sunteti foarte ocupat cu o afacere urgenta. Membrii familiei va solicita ajutorul, dar sunteti tentat sa ii refuzati, pe motiv ca nu aveti timp. Dupa-amiaza, atmosfera este putin cam incordata acasa, dar spre seara totul revine la normal. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa nu neglijati odihna. pesti S-ar putea ca dimineata sa nu va simtiti prea bine si sa nu va puteti respecta programul. Cel mai mult regretati ca nu puteti onora invitatia unui prieten. In partea a doua a zilei, primiti o veste buna in legatura cu o mostenire. Va recomandam sa nu va faceti planuri pana nu va vedeti cu banii in mana.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro