Marţi, 19 martie 2024 - 5:32:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 12 septembrie 2012


Berbec Berbec: Ar fi bine sa acceptati ajutorul oferit de prieteni, pentru ca numai asa puteti rezolva tot ce v-ati propus pentru astazi. De unul singur, nu aveti prea mari sanse de reusita. Sfaturile unui prieten mai in varsta va ajuta sa dezamorsati un conflict incipient in familie.
Taur Taur: Se pare ca sunteti cam confuz si nu este recomandabil sa luati decizii importante. De asemenea, va sfatuim sa amanati activitatile care necesita un efort intelectual deosebit. Va sfatuim sa va limitati la activitati de rutina si sa acordati mai mult timp odihnei.
Gemeni Gemeni: Sunteti hotarat sa demarati o activitate noua. Organizati-va cat mai biune si nu va pierdeti timpul cu activitati care nu sunt strict necesare! Este o zi favorabila schimbarilor in camin si drumurilor scurte in interesul familiei. S-ar putea sa cumparati un obiect de valoare pe care v-l doriti de mult timp. Va sfatuim sa tineti cont si de parerea partenerului de viata.
Rac Rac: Aveti tendinta sa va ocupati numai de problemele personale si sa neglijati relatiile sentimentale. Riscati sa aveti discutii cu partenerul de viata. Chiar daca situatia financiara nu va multumeste, va sfatuim sa nu riscati nimic si sa evitati speculatiile de orice fel.
Leu Leu: Aveti sanse mari sa gasiti un nou locul de munca, asa cum va doriti. Farmecul personal va ajuta sa rezolvati unele probleme pe cale diplomatica. Aveti tendinta sa va pierdeti in detalii. Organizati-va timpul cat mai eficient!
Fecioară Fecioară: Este posibil sa aveti dificultati pe plan sentimental, din cauza starii de emotivitate care va impiedica sa va exprimati deschis si clar. Nu evitati comunicarea! In relatiile cu prietenii, va sfatuim sa va temperati orgoliul. In caz contrar, exista riscul sa va treziti singur. Puteti sa va bazati pe intuitie.
Balanţă Balanţă: In cursul diminetii s-ar putea sa fiti indispus din cauza unor neplaceri pe plan sentimental. Totul se rezolva in scurt timp, cu ajutorul unui prieten. Dupa-amiaza sunteti decis sa faceti modificari in camin. Membrii familiei va sustin ideile si va ajuta.
Scorpion Scorpion: Starea de melancolie pe care o resimtiti se datoreaza problemelor sentimentale. Astazi ar fi bine sa va ocupati de activitati casnice: reparatii in locuinta, zugravit, mutat mobila etc. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu o persoana din anturaj, care incearca sa va impuna ideile sale.
Săgetător Săgetător: In prima parte a zilei sunteti foarte emotiv si este posibil sa aveti dificultati de comunicare. Incercati sa va ordonati ideile si nu refuzati comunicarea! Daca sunteti invitat la o petrecere, ar fi bine sa nu va eschivati. Aveti prilejul sa faceti cunostinta cu o persoana care va juca un rol important in cariera dumneavoastra.
Capricorn Capricorn: Chiar daca anturajul va apreciaza ideile originale, ar fi bine sa tineti cont si de ideile lor. Astazi nu este recomandabil sa va implicati in activitati importante. Va sfatuim sa va relaxati mai mult.
Vărsător Vărsător: In prima parte a zilei s-ar putea sa intampinati mici dificultati in relatiile sentimentale. Puteti rezolva totul foarte usor, cu calm si cu o vorba buna. Chiar daca situatia financiara a familiei nu este tocmai buna, nu este cazul sa va ingrijorati. Banii vor veni la momentul oportun.
Peşti Peşti: Dimineata s-ar putea sa fiti cam confuz. Nu raspundeti la provocarile partenerului de viata! Daca reusiti sa evitati o discutie aprinsa, in scurt timp situatia se va imbunatati de la sine. Spre seara, o vizita la prieteni readuce armonia in relatiile parteneriale.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro