Miercuri, 24 aprilie 2024 - 6:09:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 13 iulie 2017


BERBEC: TAUR:
berbec Azi este posibil sa fiti mai sensibil decat de obicei si sa nu va simtiti in cea mai buna forma intelectuala. Avand in vedere contextul astral relativ dificil, eastrolog.ro va recomanda sa evitati deciziile importante, sa nu semnati documente oficiale si sa nu faceti planuri pe termen lung. Pe tot parcursul zilei este indicat sa evitati discutarea subiectelor delicate, care pot genera controverse. taur Ar fi bine sa nu va faceti un plan strict pentru azi, fiindca este posibil sa survina evenimente neasteptate care va dau programul peste cap.S-ar putea sa aveti de facut cateva drumuri urgente in interes de serviciu, care va incurca planurile de a petrece dupa-amiaza impreuna cu familia. Pentru a nu tensiona relatia cu partenerul de viata, va trebui sa va straduiti sa ramaneti calm si sa amanati orice discutie care ar putea sa degenereze in cearta.
GEMENI: RAC:
gemeni Este posibil sa nu va simtiti in deplinatea fortelor fizice si intelectuale, ceea ce va indispune si va poate face sa deveniti irascibil. Va sfatuim sa nu va asumati nici un risc, pentru ca sansele de reusita sunt minime. Daca aveti de luat hotarari importante care nu suporta amanare, ar fi bine sa va sfatuiti cu familia. Inarmati-va cu rabdare si controlati-va impulsivitatea! rac Ziua de azi nu este favorabila calatoriilor si intalnirilor de afaceri. Starea de confuzie si simtul practic scazut va pot conduce la esecuri. Relatiile sentimentale ar trebui sa fie bune, dar va sfatuim sa acordati mai multa atentie partenerului de viata. Fiti foarte atent cum va exprimati, ca sa nu fiti inteles gresit!
LEU: FECIOARĂ:
leu In prima parte a zilei va simtiti plin de energie si aveti idei ingenioase. Aveti sanse mari sa va afirmati in plan social. Entuziasmul va poate face sa actionati impulsiv, depasind anumite limite si riscand sa va treziti in situatii neplacute. Ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu. Dupa-amiaza este posibil sa va confruntati cu o problema sentimentala pe care ati considerat-o rezolvata, dar care revine in actualitate. fecioara In prima parte a zilei este posibil sa fiti irascibil si indispus. Sugestia eastrolog.ro este sa amanati rezolvarea chestiunilor care necesita rabdare si tact. La locul de munca, daca ideile dumneavoastra originale nu sunt apreciate asa cum v-ati asteptat, nu este indicat sa insistati. In familie va puteti astepta la armonie si buna intelegere.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Se pare ca aveti tendinta sa va lasati dominat de sentimente si sa deveniti melancolic. Capacitatea de comunicare este si ea redusa si, astfel, creste riscul de neintelegeri cu cei din jur. Este posibil sa fiti nervos pentru ca va simtiti neglijat. Azi nu este indicat sa provocati o discutie pe acest subiect. Aveti rabdare cateva zile! Este un moment bun pentru introspectie si pentru a incerca sa descoperiti adevaratele cauze ale problemei. scorpion S-ar putea sa va simtiti obosit dupa o perioada de munca intensa si sa deveniti irascibil, riscand sa va certati chiar si cu cei dragi. Nu este exclus sa resimtiti si o anumita frustrare, din cauza ca parcurgeti o perioada in care relatiile sentimentale nu decurg asa cum v-ati dori. Ar fi bine sa va sfatuiti cu o persoana apropiata, de incredere.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti indispus din cauza neintelegerilor cu un coleg de serviciu sau cu un partener de afaceri. Daca va ganditi sa provocati o discutie serioasa, ar fi bine sa mai asteptati cateva zile. Spre seara, sunt sanse sa va regasiti buna dispozitie in mijlocul celor dragi. capricorn Dimineata este posibil sa fiti putin confuz, ceea ce ar putea sa va afecteze atat relatiile sociale, cat si cele sentimentale. Azi nu este indicat sa va lansati in proiecte noi, chiar daca vi se pare ca sunt usor de rezolvat. In a doua parte a zilei, relatiile cu persoana iubita ar trebui sa fie foarte bune si sa va ridice moralul.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator S-ar putea sa aveti o zi tensionata din cauza unor divergente cu partenerul de viata. Va recomandam sa amanati deciziile importante, pentru ca este posibil sa fiti confuz si sa nu va puteti concentra. Un moment de relaxare v-ar ajuta sa va puneti ordine in idei. Fiti mai atent cu persoanele varstnice din familie! pesti Se pare ca resimtiti o stare de iritare si aveti tendinta sa criticati pe toata lumea. Ar fi bine sa nu spuneti chiar tot ce ganditi, sau macar sa numarati pana la zece inainte sa vorbiti. Azi este de preferat sa nu incheiati niciun fel de contract sau de tranzactie, pentru ca exista riscul sa va scape detalii importante si sa iesiti in pierdere. Va recomandam sa fiti mai atent la problemele partenerului de viata.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro