Marţi, 19 martie 2024 - 9:27:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 14 aprilie 2016


BERBEC: TAUR:
berbec Puteti avea succes intr-o calatorie de afaceri. Va recomandam sa fiti atent cu persoanele care va insotesc. Dupa-amiaza aveti posibilitatea sa rezolvati o problema de natura sentimentala. Este recomandat sa fiti cat mai intelegator si ingaduitor. Spre seara este posibil sa primiti un cadou care va face placere. taur Dimineata sunteti foarte activ la locul de munca si va intelegeti bine cu colegii si cu superiorii. Parcugeti o perioada favorabila in plan profesional.Se pare ca va framanta o problema sentimentala, dar reusiti sa va pastrati optimismul.In ceea ce priveste sanatatea, nu se intrevad probleme deosebite. Dupa-amiaza s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta care va juca un rol important in viata dumneavoastra.
GEMENI: RAC:
gemeni Sunteti in forma si se pare ca va ganditi sa incepeti noi activitati pentru familie si casa. Partenerul de viata si familia va sprijina. S-ar putea sa va preocupe micile dificultati financiare cu care v-ati confruntat in ultima vreme. Nu se intrevad probleme serioase, asa ca puteti fi mai optimist rac In prima parte a zilei sunteti apreciat pentru entuziasmul de care dati dovada in plan profesional. Va simtiti bine la o intalnire cu prietenii si este posibil sa fiti invitat la o petrecere. Va recomandam sa fiti cumpatat, fiindca sunteti predispus la probleme cu sanatatea. Nu este cazul sa va ingrijorati, poate fi vorba despre o simpla indigestie care trece repede.
LEU: FECIOARĂ:
leu Dimineata este posibil sa luati o hotarare prin care va schimbati tot programul zilei.Este o zi buna pentru a va ocupa de probleme financiare. Va sfatuim sa evitati orice fel de speculatii. Daca aveti de luat decizii importante, ascultati-va intuitia! fecioara Se pare ca sunteti plin de entuziasm si pus pe schimbari. Acum este un moment bun pentru a face planuri de viitor. Ziua de azi este favorabila investitiilor, afacerilor si calatoriilor in interes personal. Puteti avea succes in tot ce faceti. Profitati de acest context astral favorabil
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Sunt sanse sa incasati bani atat de la serviciu, cat si dintr-o afacere.Odata situatia financiara imbunatatita, aveti posibilitatea sa faceti o investitie rentabila pe termen lung. Va sfatuim sa va menajati sanatatea. Evitati surmenajul! scorpion Se pare ca sunteti foarte increzator in fortele proprii si dati dovada de spirit de aventura. Va sfatuim sa nu riscati prea mult. Este o zi favorabila calatoriilor in interesul familiei, care va pot prilejui realizari importante in plan financiar. Seara aveti ocazia petreceti momente placute alaturi de partenerul de viata. Nu este exclus sa primiti vizita unor rude.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Astazi dati dovada de multa indrazneala in afaceri. Dupa-amiaza s-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca nu va ocupati destul de problemele casei. Ar fi bine sa primiti criticile cu calm si sa incercati sa ii intelegeti punctul de vedere. Va sfatuim sa tineti seama de sfaturile unei rude mai in varsta. capricorn Se pare ca nu parcurgeti o perioada prea buna in plan financiar. Puteti gasi o modalitate de a creste veniturile daca incercati o abordare nou sau neconventionala a domeniului dumneavoastra de activitate. Spiritul de aventura si optimismul va determina sa va asumati riscuri. Va recomandam fiti prudent si sa evitati speculatiile financiare.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Reusiti sa treceti mai usor peste grijile cotidiene, gratie entuziasmului si optimismului cu care incepeti ziua. Dupa-amiaza s-ar putea sa faceti planuri pentru o calatorie mai lunga impreuna cu persoana iubita. Va recomandam sa va bazati doar pe banii pe care ii aveti. Suma care vi s-a promis pentru o colaborare nu este inca o certitudine. pesti Ar fi bine sa acordati mai multa atentie celor apropiati, pentru ca exista riscul sa vi se reproseze ca sunteti indiferent. Este recomandat sa fiti cat mai prudent. Astazi sunteti predispus la greseli din neatentie, care va pot cauza pierderi financiare!
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro