Vineri, 29 martie 2024 - 3:34:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 14 ianuarie 2018


BERBEC: TAUR:
berbec In prima parte a zilei s-ar putea sa va iesiti din fire din cauza divergentelor cu un partener de afaceri. Exista o cale de mijloc, dar compromisul este posibil numai daca reusiti sa va controlati impulsivitatea si sa analizati situatia in mod lucid si obiectiv. Aveti grija sa nu va descarcati nervii acasa! Va sfatuim sa va relaxati mental, eventual practicand o activitate fizica intensa prin care sa consumati excesul de energie. taur In prima parte a zilei este posibil sa survina evenimente neprevazute care va obliga sa va schimbati planurile. Aveti tendinta sa fiti excesiv de optimist in privinta unui proiect de afaceri. Chiar daca totul pare usor la prima vedere, eastrolog.ro va recomanda sa studiati proiectul cu atentie si sa nu va grabiti sa luati o decizie.Seara aveti posibilitatea sa va detasati de problemele curente si sa va destindeti in compania celor dragi.
GEMENI: RAC:
gemeni La locul de munca este posibil sa aveti de rezolvat numeroase probleme care nu suporta amanare si sa constatati ca nu prea va puteti baza pe ajutorul colegilor. Ar fi util sa stabiliti o lista de prioritati.Va sfatuim sa va stapaniti nervozitatea, fiindca riscati sa spuneti lucruri pe care le veti regreta mai tarziu.In a doua parte a zilei s-ar putea sa aflati ca o persoana apropiata a fost implicata intr-un accident de circulatie. rac Tensiunile din relatia cu superiorul ierarhic ar putea atinge azi un punct critic. Cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa nu va lasati atras intr-o confruntare, ci sa incercati sa detensionati atmosfera. Daca va pastrati calmul, aveti numai de castigat.In relatia cu partenerul de viata, va sfatuim sa fiti intelegator si sa evitati discutarea subiectelor delicate, care pot degenera in cearta. Ar fi bine sa profitati de ziua de azi pentru a va odihni mai mult.
LEU: FECIOARĂ:
leu Este posibil sa vi se propuna o calatorie in interes profesional, care v-ar cam incurca planurile pe care vi le-ati facut pentru viata de familie. Intuitia va ajuta sa luati cea mai buna decizie. Eastrolog.ro va sfatuieste sa aveti grija ce si cat mancati, pentru ca azi sunteti predispus la probleme digestive. Partenerul de viata ar putea avea nevoie de sprijinul dumneavoastra moral pentru a trece peste o zi mai dificila in plan profesional fecioara In prima parte a zilei este de asteptat sa va simtiti in forma si plin de energie.Partenerul de viata v-ar putea reprosa ca ati cheltuit prea mult sau ca ati cumparat un obiect care nu este cu adevarat necesar. Va sfatuim sa reactionati cu calm si sa evitati cu orice pret o cearta.Ar fi bine sa va implicati mai mult in problemele familiei si sa fiti mai atent la dorintele partenerului de viata.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Astazi relatiile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri necesita rabdare si tact. Nu este exclus sa izbucneasca un conflict din cauza barfelor unei femei. Nu va lasati provocat!Ar fi bine sa amanati activitatile importante si sa incercati sa va relaxati in aer liber.In a doua parte a zilei este posibil sa intrati in posesia unei sume de bani mai devreme decat v-ati asteptat. scorpion Azi este de preferat sa evitati sa conduceti masina, fiindca exista riscul sa fiti implicat intr-un accident. Daca trebuie neaparat sa va deplasati cu masina, fiti foarte prudent si nu va lasat provocat!Speculatiile si alte feluri de castiguri facile sunt de evitat, pentru ca va puteti alege cu pierderi importante.In plan sentimental, sfatul unei persoane apropiate se poate dovedi foarte util pentru detensionarea relatiei cu persoana iubita.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator S-ar putea ivi ocazia sa participati intr-o afacere noua. Reusita pare sa depinda in buna masura de capacitatea dumneavoastra de a coopera.In contextul astral destul de tensionat al zilei de azi, este important sa va pastrati calmul si sa nu raspundeti la nicio provocare.In a doua parte a zilei este posibil sa aflati o veste buna de la o persoana apropiata. capricorn S-ar putea sa va suparati pe un prieten pentru ca nu si-a respectat pana la capat o promisiune, probabil legata de bani sau de afaceri.Va sfatuim sa aveti rabdare si sa fiti mai intelegator. Seriozitatea care va caracterizeaza va face uneori sa aveti asteptari nerealiste in relatiile cu ceilalti.Incercati sa va mai destindeti putin!
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Pe plan profesional, este posibil sa inceapa sa apara rezultatele eforturilor depuse in ultima perioada.Va recomandam sa evitati intalnirile cu prietenii sau cu rudele, pentru ca este posibil sa va certati cu cineva. Azi este recomandat sa nu va urcati la volan sau, daca nu aveti incotro, sa fiti foarte prudent. Exista pericolul sa fiti implicat intr-un accident. pesti La locul de munca, relatiile cu colegii si cu superiorii ar putea fi tensionate din cauza configuratiei astrale dificile.Este posibil sa se anuleze sau sa se amane o calatorie in interes profesional. Aceasta schimbare de program va avantajeaza, fiindca azi nu sunt indicate calatoriile lungi si intalnirile de afaceri.Va sfatuim sa va pastrati calmul, pentru ca sunteti predispus la probleme de sanatate si chiar accidente.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro