Marţi, 19 martie 2024 - 11:17:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 14 mai 2012


Berbec Berbec: Este momentul sa va concentrati asupra treburilor casnice, chiar daca ati prefera o iesire cu prietenii. Intuitia va ajuta sa rezolvati probleme dificile, dar va sfatuim sa tineti cont si de sfaturile partenerului de viata. Spre seara, un prieten va cere ajutorul intr-o problema de sanatate.
Taur Taur: Sunteti intr-o excelenta forma intelectuala. Relatiile cu cei din jur sunt foarte bune. Sunteti dispus sa le ascultati problemele si sa le dati sfaturi. Nu faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le puteti respecta! Dupa-amiaza sunteti invitat la o petrecere la rude.
Gemeni Gemeni: Puteti sa incepeti o afacere sau sa va faceti planuri cu privire la o investitie pe termen lung. Prietenii si partenerul de viata va sustin. Va sfatuim sa evitati speculatiile. Aveti rabdare! Satisfactiile vor aparea curand.
Rac Rac: Dimineata, persoana iubita va admira pentru ideile dumneavoastra originale. Aveti un randament foarte bun si puteti sa terminati tot ce ati inceput. S-ar putea sa intampinati mici probleme financiare. Nu va ingrijorati, va ajuta o persoana mai in varsta!
Leu Leu: Zi buna pentru a incepe activitati noi, mai ales in casa. Este recomandabil sa teminati mai intai ce ati inceput. Capacitatea de comunicare este excelenta si va ajuta sa legati cu usurinta noi prieteni. Va sfatuim sa nu luati decizii importante de unul singur.
Fecioară Fecioară: S-ar putea ca dificultatile din relatiile parteneriale sa va afecteze randamentul intelectual. Daca reusiti sa va concentrati, aveti ocazia sa obtineti mici castiguri financiare. Fiti prudent si ascultati sfaturile celor din jur!
Balanţă Balanţă: Zi favorabila schimbarilor importante. Aveti sansa sa va afirmati pe plan social. De asemenea, sunt favorizate studiile si calatoriile. Va sfatuim sa va exprimati clar fata de partenerul de viata, ca sa nu va inteleaga gresit.
Scorpion Scorpion: Aveti un simt practic la inaltime si puteti sa demarati o afacere profitabila. S-ar putea ca un prieten sa va propuna o colaborare pe termen lung. Va sfatuim sa va ganditi serios, chiar daca propunerea este foarte tentanta. Nu va grabiti sa luati hotarari, pentru ca s-ar putea sa regretati!
Săgetător Săgetător: Este o zi favorabila realizarilor deosebite pe plan social si financiar. Profitati de acest context favorabil! S-ar putea ivi ocazia sa plecati intr-o calatorie. Va sfatuim sa nu refuzati, pentru ca poate fi benefica pe plan profesional.
Capricorn Capricorn: Parcurgeti o perioada favorabila din toate punctele de vedere si va simtiti in forma. Aveti ocazia sa obtineti castiguri financiare nesperate si sa va afirmati in societate. Relatiile cu partenerul de viata sunt armonioase, ceea ce va asigura confortul psihic. Va sfatuim sa fiti cumpatat.
Vărsător Vărsător: Sunteti in forma si va adaptati cu usurinta la situatiile noi. Aveti ocazia sa rezolvati probleme ce tin de viata particulara. Mai mult, reusiti sa ii ajutati si pe cei din jur. Este o zi buna pentru discutii cu prietenii si familia. Aveti grija sa nu deveniti pisalog!
Peşti Peşti: Dimineata puteti rezolva problemele financiare de care nu ati avut timp in cursul saptamanii. Dupa-amiaza s-ar putea sa vi se propuna colaborarea intr-o afacere profitabila. Va recomandam sa acceptati, pentru ca va puteti redresa financiar.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro