Joi, 28 martie 2024 - 3:40:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 14 mai 2016


BERBEC: TAUR:
berbec Este posibil sa treceti printr-o perioada mai dificila pe plan sentimental. Din fericire, aveti o mare capacitate de comunicare, gratie careia reusiti sa puneti lucrurile la punct. Va sfatuim sa nu exagerati in privinta problemelor de care va loviti pe plan social. Fiti mai atent la ce afirmatii faceti in public! taur Dimineata s-ar putea sa suferiti o dezamagire in dragoste. Va sfatuim sa amanati intalnirile de afaceri, pentru ca sunteti prea tulburat. Exprimati-va cat mai clar, ca sa nu fiti inteles gresit! Incercati sa nu mai fiti atat de orgolios!
GEMENI: RAC:
gemeni Traversati o perioada favorabila, in care se pare ca va reuseste orice. Totusi, va sfatuim sa vorbiti clar, pentru a nu lasa loc de neintelegeri. Aveti putina rabdare! Banii pe care ii asteptati vor veni in curand. rac Dimineata aveti tendinta sa criticati pe toata lumea si nu va convine nimic. S-ar putea sa va enervati pe un partener de afaceri sau pe seful direct. Va sfatuim sa va pastrati calmul. Evitati discutiile in contradictoriu cu colegii si cu persoana iubita!
LEU: FECIOARĂ:
leu Nu este momentul sa incepeti activitati noi, pentru ca riscati sa nu le puteti duce la capat. Limitati-va la strictul necesar! Chiar daca aveti multe de rezolvat, va sfatuim sa nu va incapatanati. Ar fi bine sa va concentrati asupra problemelor sociale si sentimentale. fecioara Dimineata s-ar putea sa fiti indispus din cauza unor probleme financiare si sentimentale. Va recomandam sa acordati mai multa atentie relatiilor sociale si caminului. Dupa-amiaza sunteti invitat intr-o vizita la prieteni. Nu ezitati, pentru ca s-ar putea sa cunoasteti o persoana importanta!
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Reusiti sa rezolvati problemele sentimentale. Cu putina tandrete, puteti pune capat multor tensiuni. Pe plan financiar nu prea aveti motive de satisfactie. Totusi, puteti fi optimist. Dupa-amiaza, o ruda mai in varsta va daruieste o suma importanta de bani. scorpion Relatiile sentimentale pot avea de suferit astazi, din cauza confuziei care va marcheaza. Va recomandam sa nu exagerati importanta problemelor sociale. Nu va certati cu colegii de serviciu! Va puteti regasi buna dispozitie intr-o vizita la prieteni sau la rude, impreuna cu partenerul de viata.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Nu va ambitionati sa rezolvati singur problemele casei! S-ar putea sa intampinati dificultati serioase, asa ca e mai bine sa acceptati ajutorul familiei. Un barbat mai in varsta va da sfaturi valoroase pentru a clarifica o neintelegere cu persoana iubita. capricorn S-ar putea sa incepeti ziua cu un sentiment de profunda nemultumire, pentru ca nu reusiti sa plecati intr-o calatorie de afaceri. Incercati sa va controlati! Cei din jur nu sunt obligati sa va suporte iesirile. Va recomandam sa acordati mai multa importanta problemelor sociale si sentimentale.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator O femeie din anturaj va poate ajuta sa va clarificati sentimentele contradictorii care nu va dau pace. Pastrati-va optimismul, pentru ca perioada dificila pe care o traversati este trecatoare! Dupa-amiaza aflati ca s-ar putea sa plecati intr-o calatorie in strainatate. pesti Aveti tendinta de a exagera, atat in privinta relatiilor sentimentale, cat si in ceea ce priveste afacerile. Ar fi bine sa va temperati, pentru ca riscati sa va indepartati prietenii. Va recomandam sa nu fiti egoist si sa intindeti o mana de ajutor celor care au nevoie. Nu va neglijati sanatatea!
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro