Joi, 28 martie 2024 - 5:11:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 16 iulie 2012


Berbec Berbec: Nu este exclus sa va enervati din cauza dificultatilor materiale. Daca nu va pastrati calmul, riscati sa faceti o impresie gresita. Ar fi bine sa amanati examenele si calatoriile planificate pentru azi.
Taur Taur: Dimineata nu prea sunteti in forma si aveti impresia ca nu va reuseste nimic. Nu va ingrijorati! Cei apropiati va ajuta. Impreuna cu partenerul de viata, puteti sa rezolvati o problema financiara. Va sfatuim sa nu va pierdeti rabdarea.
Gemeni Gemeni: S-ar putea ca o problema de sanatate sa va impiedice sa plecati intr-o calatorie sau sa ajungeti la o intalnire. Relatiile cu partenerul de viata sunt putin tensionate, din cauza unei rude mai in varsta.
Rac Rac: Intentionati sa incepeti o noua activitate, dar, din cauza nerabdarii, riscati sa porniti cu stangul. Evitati discutiile in contradictoriu cu colegii si incercati sa terminati ce ati inceput! Comunicati foarte bine cu persoanele mai tinere din anturaj.
Leu Leu: Dimineata este posibil sa aveti probleme de comunicare. Fiti prudent la serviciu sau in afaceri! Lipsa banilor nu ar trebui sa va ingrijoreze, pentru ca va ajuta o persoana mai in varsta din familie. Spre seara primiti o veste neplacuta de la o ruda din alta localitate.
Fecioară Fecioară: La serviciu, traversati o perioada mai dificila din cauza neintelegerilor cu sefii si cu colegii. Nu stati prea bine cu banii, dar va ajuta un prieten. Daca aveti rabdare, veti depasi toate obstacolele.
Balanţă Balanţă: S-ar putea sa nu va iasa o afacere si sa iesiti in pierdere, probabil din cauza dificultatilor de comunicare. Nu va descurajati! In scurt timp se vor ivi si alte posibilitati de castig. Nu luati decizii in graba si evitati speculatiile!
Scorpion Scorpion: O persoana mai in varsta va surprinde cu o propunere de colaborare. Ar fi bine sa acceptati, chiar daca vi se pare ca nu veti castiga prea mult. Va sfatuim sa acordati mai multa atentie partenerului de viata si sa ascultati sugestiile unui barbat mai in varsta din familie.
Săgetător Săgetător: Dimineata sunteti usor confuz si este posibil ca la serviciu sa va miscati mai incet. Evitati discutiile in contradictoriu cu sefii si straduiti-va sa recuperati intarzierile! Dupa-amiaza va recapatati buna dispozitie intr-o vizita la prieteni.
Capricorn Capricorn: Plecati intr-o delegatie din care va veti intoarce cu satisfactii deosebite. Fiti foarte atent la acte si bagaje! Spre seara, s-ar putea ca o ruda mai in varsta sa apeleze la ajutorul dumneavoastra.
Vărsător Vărsător: Sunteti nevoit sa cheltuiti o suma importanta pentru a repara unui obiect casnic de care nu va puteti lipsi. Dupa-amiaza, va schimbati programul in ultimul moment pentru a va ocupa de problemele partenerului de viata. Va recomandam sa acceptati ajutorul celor apropiati, daca vreti sa evitati intarzierile.
Peşti Peşti: S-ar putea sa faceti o greseala la serviciu si sa fiti nevoit sa stati peste program, ca sa o indreptati. Nu luati decizii in graba si nu va ambitionati sa faceti totul de unul singur! Aveti ocazia sa cunoasteti persoane care va pot ajuta mult in viitor.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro