Joi, 18 aprilie 2024 - 5:03:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 17 iulie 2015


BERBEC: TAUR:
berbec Astazi nu este indicat sa semnati documente oficiale sau sa va ocupati de afaceri. Cei din jur nu sunt de acord cu ideile dumneavoastra. Nu va lasati demoralizat si nu renuntati la planurile de schimbare! Ar fi bine sa acordati mai multa atentie activitatilor casnice. Pe plan sentimental, totul merge bine si partenerul de viata va ajuta sa depasiti toate dificultatile. taur Dimineata aveti parte de cateva momente mai incordate, din cauza controverselor cu un coleg sau un partener de afaceri. Reusiti sa lamuriti repede neintelegerea. Va sfatuim sa petreceti dupa-amiaza in familie.
GEMENI: RAC:
gemeni Sunteti indispus din cauza ca vi se anuleaza o delegatie. Nu este cazul va faceti griji, este doar o amanare si nimic mai mult. Ar fi bine sa va ocupati de problemele financiare. Relatiile cu partenerul de viata parcurg o perioada favorabila. rac Apar neintelegeri in relatia cu un partener de afaceri. Pastrati-va calmul si incercati sa gasiti o solutie de compromis! Pentru a depasi momentele tensionate de azi, trebuie sa va inarmati cu multa rabdare. Evitati discutiile in contradictoriu.
LEU: FECIOARĂ:
leu Va sfatuim sa nu va asumati prea multe responsabilitati, pentru ca riscati sa nu le faceti fata. Nu este momentul sa va ocupati de afaceri. S-ar putea sa pierdeti sume importante. Daca intentionati sa plecati intr-o calatorie, verificati cu atentie bagajele si masina! fecioara Va recomandam sa amanati activitatile care necesita tact si putere de concentrare. Spre seara, primiti un cadou de la o ruda mai in varsta.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Deveniti irascibil din cauza ca nu reusiti sa va respectati programul. Daca nu va controlati nervozitatea, riscati sa aveti neplaceri, atat la serviciu, cat si acasa. Va sfatuim sa va concentrati asupra problemelor cu adevarat importante. Cu banii nu stati prea bine, dar sunteti inca departe de o criza financiara. Fiti mai atent la cheltuieli! scorpion Dimineata s-ar putea sa fiti putin deprimat si sa va simtiti lipsit de vlaga. Relatiile sentimentale sunt foarte bune. Impreuna cu persoana iubita puteti rezolva o problema importanta. Menajati-va sanatatea si odihniti-va mai mult!
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator O ruda apropiata va ajuta sa depasiti un moment dificil din relatiile parteneriale. Dupa-amiaza stati mai bine cu moralul, mai ales dupa ce primiti o suma importanta dintr-o colaborare. Acordati mai multa atentie copiilor! capricorn Nu este o zi favorabila activitatilor intelectuale. Va cam lipseste inspiratia si nu reusiti sa terminati o lucrare importanta. Va sfatuim sa fiti mai prudent la serviciu, altfel riscati sa aveti discutii aprinse cu colegii. Evitati speculatiile financiare!
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Se pare ca nu va puteti respecta programul din cauza unor evenimente neprevazute. Va sfatuim sa nu va puneti prea mari sperante intr-o afacere, pentru ca s-ar putea sa aveti parte de o dezamagire. Va sfatuim sa aveti rabdare si sa asteptati zile mai bune. pesti Sunteti indispus din cauza atmosferei tensionate de la serviciu. Nu va faceti probleme, toanele sefului vor trece curand! Va recomandam sa va pastrati calmul si sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei rude mai in varsta.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro