Joi, 28 martie 2024 - 12:53:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 18 aprilie 2014


BERBEC: TAUR:
berbec Aveti succes in afaceri si in activitatile casnice. Schimbarile pe care intentionati sa le faceti pot fi apreciate, daca nu uitati sa cereti si parerea celor din jur. Va sfatuim sa nu faceti exces de zel asumandu-va prea multe responsabilitati, pentru ca exista riscul sa nu le faceti fata. Dupa-amiaza va intalniti cu o persoana deosebita. taur Nu este o zi prea buna pentru intalniri cu prietenii si nici pentru afaceri. Cei din jur nu va inteleg corect dorinta de schimbare. Pe plan sentimental, lucrurile merg mai bine.Va sfatuim sa nu neglijati problemele de serviciu.
GEMENI: RAC:
gemeni Dimineata va intalniti cu o cunostinta cu care nu v-ati vazut de mult, care va invita la o petrecere. Va sfatuim sa nu lasati problemele sentimentale sa se adune. Fiti cinstit si recunoasteti-va greselile! rac Reusiti sa faceti o schimbare in relatiile sentimentale. Dupa-amiaza va simtiti excelent la o intalnire cu prietenii. Aveti grija sa nu monopolizati conversatia! Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie.
LEU: FECIOARĂ:
leu Dimineata sunteti pus pe fapte mari si va asumati o serie de riscuri pentru a rezolva cateva probleme legate de camin. Partenerul de viata va sustine. Puteti sa incheiati contracte avantajoase si sa faceti investitii inspirate, dar va sfatuim sa fiti prudent. fecioara Este o zi buna pentru a face schimbari in casa. Puteti sa va apucati de reparatii, reamenajari, zugravit etc. Apelati la ajutorul prietenilor si nu lasati pe maine ce puteti face azi! S-ar putea ca o persoana mai in varsta sa va enerveze cu sugestiile sale foarte insistente si sa ajungeti la discutii.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Nu va faceti planuri stricte pentru azi! Este putin probabil sa va puteti respecta programul. Dimineata aveti de alergat pentru a rezolva probleme ale partenerului de viata. Este momentul sa va ocupati si de problemele financiare ale familiei. Va sfatuim sa va ascultati intuitia. scorpion Aveti multe idei constructive, pe care doriti sa le discutati cu cei apropiati. O ruda mai in varsta va face o surpriza placuta, oferindu-va sprijin financiar si moral. Este o zi buna pentru investitii. Fiti mai atent cu partenerul de viata!
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Sunteti preocupat de problemele profesionale si aveti tendinta sa neglijati relatiile sentimentale. Nu este o zi buna pentru afaceri. Riscati sa pierdeti o suma importanta. Va sfatuim sa va limitati activitati de rutina si sa va odihniti mai mult. capricorn Astazi nu este indicat sa va implicati in activitati importante. Daca aveti ocazia sa petreceti dupa-amiaza impreuna cu partenerul de viata, ar fi bine sa nu ezitati.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Zi buna pentru afaceri. Dimineata sunteti foarte optimist si aveti convingerea ca nimic nu va poate sta in cale. Va bucura si faptul ca relatiile cu persoana iubita merg mai bine. Va sfatuim sa va pastrati realismul si sa evitati speculatiile. pesti Chiar daca aveti multa treaba, nu este cazul sa va faceti griji. Sunteti intr-o forma de zile mari. Singurele dificultati pe care le puteti intampina sunt cele de comunicare. Acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale!
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro