Joi, 28 martie 2024 - 1:53:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 18 mai 2014


BERBEC: TAUR:
berbec Dimineata aveti o neintelegere cu o ruda mai in varsta. Este indicat sa evitati intalnirile cu prietenii si cu rudele. Suneti agitat si s-ar putea sa nu va intelegeti. Nu incercati nici un fel de speculatii, pentru ca riscati sa pierdeti! taur Nu va convine nimic si simtiti nevoia sa schimbati ceva. Este o stare de spirit trecatoare. Doriti sa imprumutati o suma de bani, dar nimeni nu se ofera sa va ajute. Pastrati-va calmul, pentru ca riscati sa declansati o cearta in toata regula!
GEMENI: RAC:
gemeni Dimineata s-ar putea sa va certati cu partenerul de viata din cauza unor probleme financiare. A venit momentul sa inapoiati unei rude o suma imprumutata mai demult, dar nu aveti de unde. Va sfatuim sa apelati la prieteni. Incercati sa va odihniti! rac Este posibil sa aveti discutii in familie din cauza banilor. Va sfatuim sa tineti cont si de necesitatile celorlalti. Evitati calatoriile si nu incercati sa faceti mai mult decat se poate! Va sfatuim sa va odihniti si sa evitati eforturile deosebite.
LEU: FECIOARĂ:
leu Se pare ca sunteti confuz si va lipseste simtul practic. Va recomandam sa evitati calatoriile si intalnirile de afaceri. Relatiile sentimentale pot merge mai bine, daca va ocupati mai mult de problemele familiei. Nu refuzati comunicarea cu cei din jur! fecioara Sunteti nervos, pentru ca trebuie sa renuntati la o calatorie in interes de familie. Este de preferat sa stati acasa, pentru ca sunteti predispus la probleme digestive. Suneti nemultumit de situatia financiara, dar relatiile sentimentale nu sunt afectate.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta S-ar putea sa va enervati din cauza unui partener de afaceri. Se pare ca nu va intelegeti asupra problemelor financiare. Va sfatuim sa va temperati nervozitatea. Incercati sa va destindeti! scorpion Dimineata, evenimente neprevazute va dau programul peste cap. Nu este cazul sa va puneti mari sperante in succesul unei afaceri, pentru ca s-ar putea sa fiti dezamagit. Pastrati-va calmul! Micile probleme de azi sunt trecatoare.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Simtiti nevoia sa faceti o investitie importanta pentru camin si intentionati sa cheltuiti o suma importanta. Va sfatuim sa fiti prudent, pentru ca nu este o zi favorabila investitiilor. Intuitia nu va ajuta prea mult. Va recomandam sa va consultati cu partenerul de viata. capricorn Va sfatuim sa fiti mai atent la problemele celor apropiati. Partenerul de viata s-ar putea chiar sa va reproseze ca ati devenit indiferent. Fiti prudent, mai ales in chestiuni financiare!
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Nu este momentul sa incepeti noi activitati. Nici calatoriile nu sunt recomandate astazi. Dimineata aveti de facut mai multe drumuri scurte in urma unui telefon primit de la un partener de afaceri. Va sfatuim sa evitati activitatile care necesita o mare putere de concentrare. pesti Dimineata aveti tendinta de a fi irascibil. Nu este exclus sa provocati o cearta. Va sfatuim sa va temperati, pentru ca riscati sa va faceti dusmani. Limitati-va la activitati de rutina si incercati sa va odihniti mai mult! Oboseala acumulata va marcheaza.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro