Joi, 28 martie 2024 - 11:06:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 18 noiembrie 2014


BERBEC: TAUR:
berbec Acordati prea multa importanta problemelor marunte si sunteti tentat sa exagerati. Va recomandam sa va detasati, pentru ca stresul va poate afecta sanatatea. Daca aveti ocazia sa faceti o excursie impreuna cu persoana iubita, nu ezitati! taur Sunteti foarte ocupat si aveti tendinta sa ii neglijati pe cei din jur. Nu este exclus sa va certati cu un prieten apropiat. Va recomandam sa va pastrati calmul si sa evitati discutiile aprinse.
GEMENI: RAC:
gemeni Dimineata, este posibil sa fiti nervos fara motiv si sa aveti reactii necontrolate fata de prieteni si de persoana iubita. Va recomandam sa nu va ocupati de activitati sociale sau de afaceri, pentru ca nu prea aveti sanse. Nu faceti caz din orice maruntis! rac Va regasiti entuziasmul dupa ce vi se propune o afacere interesanta. Aveti grija sa terminati ce ati inceput! Va puteti ocupa de problemele sentimentale. Ascultati cu rabdare propunerile persoanei iubite si fiti intelegator! Spre seara, s-ar putea sa aveti o neintelegere cu o femeie.
LEU: FECIOARĂ:
leu Este posibil sa plecati intr-o calatorie din care va alegeti cu castiguri frumoase. Aveti tendinta sa riscati prea mult. Va recomandam sa fiti prudent si sa evitati speculatiile. Nu ezitati sa cereti ajutorul unei persoane mai in varsta. fecioara Rudele si prietenii va ajuta sa faceti schimbari importante pe plan social si sentimental. Sunteti ingenios si foarte comunicativ, astfel incat dobanditi usor un statut aparte. Desi nu stati stralucit pe plan financiar, nu este cazul sa va ingrijorati. Va sfatuim sa aveti rabdare. Pe plan afectiv, totul merge bine.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Va recomandam sa evitati activitatile care necesita tact si diplomatie. Cu toate straduinta, astazi nu sunteti foarte convingator. Cu cat insistati mai mult, cu atat mai neincrezatori sunt cei din jur. scorpion Va asumati noi responsabilitati in ceea ce priveste familia. Partenerul de viata va ajuta. Aveti ocazia sa va asociati intr-o afacere care va poate asigura venituri constante. Relatiile parteneriale sunt excelente, dar va sfatuim sa fiti prudent cand luati decizii.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Colegii va invidiaza pentru aprecierea de care va bucurati din partea sefilor. Relatiile cu partenerul de viata s-ar putea sa aiba de suferit daca stati prea mult la serviciu si va neglijati familia. Va sfatuim sa vorbiti deschis cu persoana iubita. Incercati sa lamuriti toate neintelegerile! capricorn Va sfatuim sa fiti mai prudent in afirmatii si sa nu va asumati responsabilitati pe care nu sunteti sigur ca le puteti indeplini! Dupa-amiaza, relatiile cu persoana iubita revin pe fagasul normal.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Dimineata suferiti o dezamagire care va tulbura si va face sa neglijati relatiile sociale. Incercati sa lamuriti toate problemele prin comunicare! Va recomandam sa va temperati orgoliul. Altfel riscati sa va indepartati de prieteni si de partenerul de viata. Dupa-amiaza aflati ca urmeaza sa primiti o suma de bani care vi se cuvine. pesti Aveti de facut cateva drumuri scurte in interes profesional, dar reusiti sa rezolvati si cateva probleme personale. Dupa-amiaza sunteti nervos si aveti tendinta sa exagerati. S-ar putea ca partenerul de viata sa nu fie de acord sa cumparati un obiect de valoare. Asculati sfaturile unei persoane mai in varsta!
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro