Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:54:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 18 septembrie 2013


BERBEC: TAUR:
berbec Pe plan social si profesional, pot avea loc schimbari importante. La serviciu sunteti apreciat pentru stilul de lucru. Spre seara, este posibil sa mergeti la o petrecere cu prietenii. Va recomandam sa fiti mai cumpatat, ca sa nu aveti probleme cu digestia. Nu neglijati relatiile sentimentale! taur S-ar putea ca in familie sa apara tensiuni din cauza problemelor financiare. Nu va lasati demoralizat! Ca sa evitati un scandal, va recomandam sa fiti mai atent la ce spuneti. Capacitatea de comunicare de comunicare este foarte buna si va ajuta sa depasiti neintelegerile cu partenerul de viata.
GEMENI: RAC:
gemeni Sunteti apreciat in societate, dar si in familie. Pentru a incheia o afacere avantajoasa, va sfatuim sa va folositi farmecul personal. Ar fi bine sa nu fiti prea critic cu o persoana mai in varsta din familie, ca sa evitati tensionarea atmosferei. rac Intentionati sa porniti o afacere, dar aveti de facut mai multe drumuri, pentru acte. Dupa-amiaza va pregatiti sa plecati intr-o calatorie impreuna cu un tanar din familie. Este o zi buna pentru planuri de viitor. Aveti idei care realiste si ingenioase.
LEU: FECIOARĂ:
leu Gratie intuitiei, gasiti o solutie originala la o importanta problema de serviciu. Pentru a o aplica, insa, ar trebui sa faceti ore suplimentare. Va sfatuim sa nu ezitati, pentru ca munca o sa va fie apreciata. Spre seara, ar fi bine sa va ganditi si la odihna. Refuzati orice invitatie si ramaneti acasa! fecioara Este posibil sa aveti probleme cu banii, dar va sfatuim sa nu disperati, pentru ca dupa-amiaza vi se ofera o sansa neasteptata. O ruda apropiata va propune o colaborare pe termen lung. Va sfatuim sa acordati mai multa atentie celor tineri din familie. Evitati o cearta cu partenerul de viata!
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta S-ar putea sa aveti dificultati pe plan sentimental si sa fiti nevoit sa luati o decizie importanta. Este o zi favorabila studiului. De asemenea, puteti sa va valorificati cunostintele teoretice acumulate pana acum. Munca va este incununata de un succes neasteptat si primiti o suma frumoasa. Va recomandam sa nu o riscati in speculatii financiare. scorpion Aveti sanse sa rezolvati cu bine o problema sentimentala. Dimineata, un prieten va propune sa va asociati intr-o afacere pe care a inceput-o de curand. Va sfatuim sa acceptati. Spre seara, s-ar putea sa mergeti cu partenerul de viata intr-o vizita la prieteni.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Dimineata s-ar putea sa fiti nemultumit pentru ca vi s-a anulat o delegatie. Va sfatuim sa nu va enervati. Oricum, nu este o zi favorabila calatoriilor lungi. Dupa-amiaza, intalniti o persoana cu care incepeti o colaborare pe termen lung. Puteti castiga bani frumosi. capricorn Pe plan profesional, schimbari in bine: fie gasiti un alt loc de munca, mai bine platit, fie sunteti avansat. Partenerul de viata nu este incantat, pentru ca va trebui sa munciti mai mult. Va recomandam sa nu luati decizii in graba, ca sa nu regretati mai tarziu.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Dimineata va imbunatatiti simtitor situatia financiara. S-ar putea sa primiti o mostenire sau plata pentru o lucrare incheiata de curand. Puteti sa faceti investitii si sa va conturati planuri de viitor. Va sfatuim sa va ingrijiti sanatatea si sa va odihniti mai mult. pesti Va simtiti in forma si sunteti hotarat sa profitati de situatie. Puteti avea succes in afaceri, in calatorii si pe plan sentimental. Reusitele de la serviciu va entuziasmeaza, iar cu sanatatea nu aveti nici un fel de probleme. S-ar putea sa vi se propuna o colaborare. Ganditi-va bine daca va mai ajunge timpul!
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro