Marţi, 23 aprilie 2024 - 1:51:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 19 noiembrie 2017


BERBEC: TAUR:
berbec Este posibil sa deveniti agitat si irascibil, probabil din cauza oboselii acumulate in ultima perioada, cu riscul sa declansati conflicte cu cei din jur. La locul de munca sau in afaceri, eastrolog.ro va sugereaza sa amanati deciziile importante si sa va limitati la activitati de rutina, care nu necesita atentie si concentrare. In a doua parte a zilei ar fi bine sa va ocupati de problemele familiei si ale locuintei. taur Aveti tendinta de a deveni irascibil si nu este exclus sa aveti o reactie nejusatificat de dura fata de o persoana apropiata. Ca sa nu se ajunga la cearta, va sfatuim sa dati dovada de stapanire de sine. Azi este indicat sa evitati intalnirile cu prietenii si calatoriile. In plan financiar, s-ar putea ivi ocazia sa luati o decizie care va va aduce in curand beneficii importante.
GEMENI: RAC:
gemeni Aveti tendinta de a fi excesiv de critic. Va recomandam sa fiti mai tolerant, pentru ca altfel riscati sa tensionati relatiile cu prietenii si sa intrati in conflict cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. In a doua parte a zilei este posibil sa primiti vesti de la o ruda de departe. Spre seara aveti toate sansele sa va regasiti calmul si echilibrul. rac S-ar putea sa nu reusiti sa va respectati programul stabilit pentru azi, din cauza unor evenimente neasteptate. In a doua parte a zilei este posibil sa primiti oaspeti sau sa fiti invitat la rude. Cu aceasta ocazie, nu este exclus sa aflati anumite informatii care se vor dovedi foarte utile pentru a demara o afacere.
LEU: FECIOARĂ:
leu Se pare ca azi nimic nu va este pe plac si nimeni nu va intra in voie. Aceasta atitudine risca sa va creeze probleme, atat in relatiile cu persoana iubita, cat si la locul de munca. S-ar putea sa va enervati din cauza unei nereusite in afaceri. Va sfatuim sa va pastrati calmul. O cearta cu partenerul de viata ar putea deteriora relatia pe termen lung. fecioara In prima parte a zilei, o serie de evenimente neasteptate v-ar putea impiedica sa va respectati programul. Nu este o zi buna pentru afaceri, fiindca exista riscul sa suferiti un esec care sa va descurajeze. Va recomandam sa va pastrati optimismul si sa acceptati sfaturile unei rude mai in varsta.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Rezultatele sub asteptari ale unei investitii v-ar putea afecta starea de spirit si relatiile cu cei din jur. In plan profesional si in afaceri se pare ca traversati o perioada mai dificila si aveti impresia ca sansa va ocoleste. Va sfatuim sa va relaxati si sa va odihniti mai mult. O intalnire cu prietenii ar fi cea mai buna idee. scorpion Ambitia de a va imbunatati situatia financiara va poate face sa neglijati relatiile cu cei dragi. Nu este exclus sa aveti discutii cu partenerul de viata. In a doua parte a zilei sunt sanse sa fiti invitat la o petrecere. Ar fi bine sa profitati de ocazie pentru a va relaxa in compania celor apropiati.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Astazi puteti gasi solutii originale pentru probleme profesionale dificile, castigand admiratia colegilor de munca sau a partenerilor de afaceri. Eastrolog.ro va sfatuieste sa profitati de acest context astral favorabil. Aveti un randament deosebit si puteti duce la bun sfarsit tot ce v-ati propus pentru azi. capricorn Pe parcursul zilei de azi este posibil sa survina diverse evenimente neprevazute, asa ca va sfatuim sa nu va faceti un program foarte strict. S-ar putea sa aveti de facut cateva drumuri scurte in interes personal si sa fiti nevoit sa amanati o activitate planificata in familie. Pentru a evita o cearta cu cei dragi, va sfatuim sa apelati la diplomatie si sa fiti intelegator.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Aveti tendinta sa va enervati usor si sa reactionati impulsiv fata de cei din jur. Va sfatuim sa fiti prudent, fiindca riscati sa tensionati relatiile cu colegii si prietenii. La locul de munca sau in afaceri, ar fi bine sa amanati deciziile importante si sa nu semnati documente oficiale. S-ar putea sa fiti nevoit sa luati o hotarare in privinta unei calatorii planificate impreuna cu familia. pesti Dimineata s-ar putea sa fiti nervos din cauza unei controverse cu un coleg de munca sau un partener de afaceri. In a doua parte a zilei aveti toate sansele sa aplanati conflictul. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei femei mai in varsta.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro