Marţi, 19 martie 2024 - 10:58:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 2 decembrie 2016


BERBEC: TAUR:
berbec Aveti succes in afaceri, dar sunteti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte. Va ajuta foarte mult o femeie care va apreciaza corectitudinea. Dupa-amiaza va loviti de o problema sentimentala, dar o rezolvati repede. Va sfatuim sa nu neglijati odihna. taur Sunteti foarte apreciat la serviciu, datorita initiativelor inspirate. Dupa-amiaza trebuie sa luati o decizie serioasa in ceea ce priveste relatiile cu persoana iubita. Ascultati-va intuitia si nu veti gresi!
GEMENI: RAC:
gemeni Zi favorabila relatiilor sentimentale. De asemenea, va puteti afirma in societate. Va recomandam sa fiti prudent la serviciu si in afaceri. S-ar putea sa aveti probleme cu banii, dar tot reusiti sa iesiti cu prietenii. Cei din jur va apreciaza pentru atentia pe care o acordati unei femei mai in varsta din familie. rac S-ar putea sa aveti probleme financiare, motiv pentru care sunteti indispus. Va sfatuim sa nu incepeti activitati noi. Nu va ocupati astazi de afaceri, ca sa nu aveti surprize neplacute! In relatiile sentimentale, totul este in regula, ceea ce va mentine moralul ridicat.
LEU: FECIOARĂ:
leu Dimineata faceti cunostinta cu o femeie care va juca un rol important in viata dumneavoastra. Va sfatuim sa fiti mai atent la serviciu, pentru ca sunteti predispus la greseli. Relatiile cu persoana iubita sunt foarte bune si petreceti impreuna momente placute. fecioara Sunteti intr-o forma intelectuala foarte buna, care va influenteaza favorabil relatiile cu cei din jur. Aveti succes in societate si in afaceri. Sunt sanse ca o femeie sa va propuna o colaborare pe termen lung. Va recomandam sa va stabiliti clar prioritatile. Ascultati sfaturile unei rude mai in varsta din partea partenerului de viata!
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Dimineata cumparati un obiect important pentru familie, spre bucuria partenerului de viata. La serviciu, este posibil sa apara o problema neprevazuta, din cauza careia ramaneti peste program. Seara o petreceti intr-un mod placut, in mijlocul familiei si faceti planuri pentru sfarsitul de saptamana. scorpion Este posibil sa aveti dificultati in relatiile parteneriale. Va sfatuim sa fiti calm si sa nu refuzati dialogul. Fiti mai explicit cand vorbiti cu partenerul de viata, pentru a evita un conflict! Dupa-amiaza primiti niste bani pe care ii asteptati de cateva zile. Va recomandam sa fiti atent pe ce ii cheltuiti.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator In cadrul unei reuniuni, va faceti remarcat si s-ar putea sa cuceriti inima unei persoane deosebite. Va sfatuim sa-i acordati atentie, pentru ca este posibil sa legati o prietenie de durata. Ar fi bine sa ascultati sfaturile prietenilor apropiati. Nu neglijati odihna! capricorn Zi favorabila pentru intalniri cu prietenii. In familie, va bucurati de armonie, dar nu este exclus sa aveti probleme cu sanatatea. Dupa-amiaza s-ar putea ca o ruda mai in varsta sa va imprumute o suma pe care i-ati cerut-o mai demult. Vi se propune o colaborare. Va sfatuim sa nu va pripiti.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Dimineata s-ar putea sa fiti impulsiv si sa jigniti o femeie. Nu este o zi buna pentru examene si de afaceri. Dupa-amiaza aveti ocazia sa petreceti momente placute impreuna cu persoana iubita. Va sfatuim sa fiti mai prudent. Nu va lasati antrenat intr-o cearta! pesti Sunteti melancolic si s-ar putea sa nu luati cele mai bune decizii. Este posibil sa vi se propuna asocierea intr-o afacere. Va recomandam sa nu va grabiti. Daca sunteti mai atent la relatiile sentimentale, puteti petrece o seara romantica.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro