Joi, 28 martie 2024 - 12:45:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 20 mai 2014


BERBEC: TAUR:
berbec S-ar putea sa inregistrati un esec in afaceri sau sa pierdeti o suma importanta. Daca nu va stapaniti nervozitatea, riscati sa aveti probleme cu colegii de serviciu si cu persoana iubita. Evitati cu orice pret o cearta cu partenerul de viata! taur Sefii va reproseaza ca nu acordati destula atentie sarcinilor de serviciu. Pe plan sentimental, este posibil ca atmosfera tensionata din ultimele zile sa se accentueze. Nu va descurajati! Cu rabdare si tact, puteti trece cu bine peste toate dificultatile.
GEMENI: RAC:
gemeni Dimineata este posibil sa apara evenimente neprevazute, care va impiedica sa va respectati programul. Nu este momentul sa intrati in afaceri. Relatiile de parteneriat va pot crea mari probleme. Tineti cont de sfaturile celor cu experienta in acest domeniu! rac Nu este exclus sa pierdeti o afacere avantajoasa pentru ca intarziati la o intalnire importanta. Nu va enervati! Sunteti predispus la accidente vasculare. Va sfatuim sa va relaxati mai mult. Copiii va fac o surpriza placuta si reusesc sa va redea buna dispozitie.
LEU: FECIOARĂ:
leu Dimineata este posibil sa primiti o veste neplacuta de la o ruda apropiata si sa va schimbati compet programul zilei. Sunteti nevoit sa faceti cheltuieli care va depasesc bugetul. Nu ezitati sa apelati la prieteni! Dupa-amiaza sunt sanse sa primiti o suma importanta pentru o colaborare mai veche. fecioara Un esec in afaceri va face sa deveniti irascibil. Va sfatuim sa nu va revarsati nervii acasa. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile partenerului de viata. Spre seara, va mai linistiti la o intalnire cu prietenii.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta S-ar putea sa intelegeti gresit actiunile unui partener de afaceri si sa va certati cu el. Va sfatuim sa discutati calm si sa analizati impreuna toate problemele, pentru ca altfel riscati sa rupeti relatiile. Spre seara, primiti vizita unui prieten de familie care va ajuta sa treceti cu bine peste aceste momente. scorpion Va sfatuim sa amanati plecarea intr-o calatorie. Este posibil sa survina evenimente neprevazute. S-ar putea sa aflati ca o ruda a avut un accident si sa faceti cateva drumuri scurte impreuna cu partenerul de viata. Daca nu va ajung banii, puteti sa apelati la prieteni.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Dimineata s-ar putea sa fiti acuzat de colegi ca nu sunteti consecvent. Va sfatuim sa fiti prudent, pentru ca astazi aveti tendinta sa fiti impulsiv. Dupa-amiaza s-ar putea sa primiti o importanta suma de bani. Este posibil sa aveti discutii cu partenerul de viata, referitoare la destinatia banilor. Nu neglijati investitiile pentru casa! capricorn Dimineata s-ar putea sa aflati ca o cunostinta s-a imbolnavit grav. Va implicati si, astfel, faceti mai multe drumuri scurte. In a doua parte a zilei, sfaturile unei rude mai in varsta va ajuta sa va clarificati sentimentele contradictorii.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Sosirea unor musafiri din alta localitate va obliga sa va schimbati planurile pentru azi. Daca va roaga sa ii ajutati cu ceva, va sfatuim sa nu ii refuzati. Spre seara, un prieten de familie va da o veste neplacuta. Va sfatuim sa va pastrati cumpatul. pesti Sunteti hotarat sa rezolvati o problema financiara care va sacaie de mai multa vreme. Daca vi se propune sa va asociati intr-o afacere, va sfatuim sa nu ezitati. Cu putin efort si riscuri minime, puteti sa redresati bugetul familiei destul de repede. Tineti cont si de parerea partenerului de viata!
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro