Vineri, 29 martie 2024 - 9:45:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 20 septembrie 2017


BERBEC: TAUR:
berbec Aveti posibilitatea sa va faceti remarcat in societate si puteti colabora foarte bine cu cei din jur. Dorinta de afirmare si vointa puternica va ajuta sa incheiati o afacere profitabila, pe termen lung. Va sfatuim, totusi, sa nu fiti prea critic cu partenerul de viata. taur In prima prte a zilei aveti idei excelente, pe care ar fi bine sa le folositi in activitatea profesionala sau in afaceri. Relatiile sentimentale pot fi foarte bune daca nu ii faceti reprosuri nejustificate persoanei iubite. Dupa-amiaza s-ar putea sa va viziteze un prieten, care va cere un imprumut. Daca puteti, ajutati-l!
GEMENI: RAC:
gemeni In prima parte a zilei este posibil sa fiti irascibil si riscati sa va purtati nedelicat cu persoana iubita. Eastrolog.ro va recomanda sa va controlati, pentru ca riscati sa provocati o cearta. Folositi-va potentialul intelectual, care este la cote maxime astazi! rac Entuziasmul pe care il aratati la serviciu va poate atrage invidia unui coleg. Nu este exclus sa aveti discutii cu partenerul de viata din cauza ca acordati prea mult timp activitatilor profesionale sau afacerilor. Incercati sa clarificati cu calm toate neintelegerile!
LEU: FECIOARĂ:
leu Din dorinta de a obtine venituri suplimentare, riscati sa neglijati relatiile sentimentale si sa va certati cu partenerul de viata. Va recomandam sa va ganditi bine inainte de a lua o hotarare importanta. Incercati sa gasiti o cale de mijloc intre sentimente si bani! In a doua parte a zilei s-ar putea sa fiti invitat la rude, unde va simtiti foarte bine si uitati de grijile cotidiene. fecioara Este posibil sa plecati intr-o calatorie neprevazuta, in interes familial. Eastrolog.ro va recomanda sa tratati cu maxima seriozitate intrunirile si conversatiile pe care le aveti azi, pentru ca s-ar putea sa aflati informatii care va vor fi foarte utile in plan profesional sau in afaceri. Profitati de acest moment favorabil! Puteti avea succes atat pe plan social, cat si material.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Sunt sanse sa se produca evenimente neasteptate, care marcheaza schimbari favorabile in viata dumneavoastra. Dorinta de afirmare si activitatea intelectuala intensa va pot conduce spre succes, atat in societate, cat si in activitatea profesionala. In a doua parte a zilei este posibil sa luati o hotarare importanta intr-o problema sentimentala. Va recomandam sa va ascultati intuitia. scorpion Aveti sanse sa obtineti rezultate deosebite cu prilejul unei calatorii de afaceri. Va sfatuim evitati discutiile aprinse. Dupa-amiaza aveti sanse sa faceti rost de bani pentru a continua o lucrare in casa, inceputa mai demult. Nu va lansati in speculatii!
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Este posibil sa intampiati dificultati in relatiile sentimentale si pe plan financiar. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa nu luati decizii sub impulsul momentului. Va puteti baza pe sfaturile prietenilor apropiati. capricorn In prima parte a zilei este posibil sa survina evenimente neprevazute, care va dau peste cap toate planurile. S-ar putea sa aflati ca trebuie sa plecati intr-o calatorie in interes profesional, spre nemultumirea partenerului de viata. Pastrati-va calmul si evitati o cearta, pentru ca s-ar putea sa se termine rau!
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Incepeti ziua cu entuziasm si multa ambitie. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Dupa-amiaza aveti sanse de succes in societate si colaborati foarte bine cu persoanele mai tinere. Nu faceti nicio promisiune daca nu sunteti sigur ca va puteti tine de cuvant! pesti S-ar putea ca un prieten sa va reproseze ca nu va platiti datoriile la timp. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa va stabiliti clar prioritatile. Nu refuzati ajutorul unei rude mai in varsta!
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro