Vineri, 29 martie 2024 - 3:08:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 22 ianuarie 2016


BERBEC: TAUR:
berbec Sunteti irascibil si s-ar putea sa ii spuneti partenerului de viata cuvinte pe care le veti regreta. Pastrati-va calmul, ca sa nu aveti probleme cu sanatatea! Daca va urcati la volan, ar fi bine sa conduceti mai prudent decat de obicei. Va sfatuim sa evitati intalnirile de afaceri. taur Va recomandam sa nu sperati prea mult pe plan financiar, pentru ca s-ar putea sa fiti dezamagit. Aveti parte de intarzieri si amanari din cauza unor evenimente neprevazute. Pastrati-va calmul si ascultati-va intuitia!
GEMENI: RAC:
gemeni Puteti avea o zi buna pe plan financiar, insa trebuie sa va controlati tendinta de a critica tot ce se petrece in jur. Ca sa nu ajungeti la certuri, va sfatuim sa fiti mai diplomat cu prietenii si cu partenerul de viata. Spre seara, primiti vizita unei rude mai in varsta, care va da o veste buna. rac Dimineata faceti cateva drumuri si reusiti sa rezolvati probleme atat de serviciu, cat si personale. Sunteti irascibil si aveti tendinta de a exagera. Va sfatuim sa fiti prudent, pentru ca exista riscul sa faceti un accident. Evitati discutiile in contradictoriu si nu mai fiti atat de incapatanat!
LEU: FECIOARĂ:
leu Va nemultumeste faptul ca munciti prea mult si rezultatele intarzie apara. Va sfatuim sa aveti rabdare si sa ii lasati pe ceilalti sa va aprecieze. Spre seara, partenerul de viata va face o surpriza placuta. fecioara Din cauza nervozitatii, riscati sa ii indepartati pe partenerii de afaceri. Daca nu va calmati, este posibil sa aveti probleme si pe plan sentimental. Daca va urcati la volan, va sfatuim sa conduceti cu prudenta. Exista riscul sa aveti un accident.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Sunteti nerabdator sa terminati o lucrare inceputa acum cateva zile. Nu va grabiti, ca sa nu faceti greseli care va vor costa bani si energie! Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa evitati discutiile aprinse cu partenerul de viata. Daca aveti ocazia sa plecati intr-o calatorie, ar fi bine sa renuntati. Sunteti predispus la accidente. scorpion Se pare ca relatiile parteneriale sunt incordate din cauza unor neintelegeri. Inainte de a face promisiuni familiei, va recomandam sa va analizati cu luciditate posibilitatile financiare.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Este o zi favorabila comunicarii cu persoanele mai tinere si cu copiii. Va sfatuim sa nu faceti promisiuni decat daca sunteti sigur ca le puteti respecta. Sunteti tenace si nu va lasati pana nu realizati tot ce v-ati propus. Evitati discutiile in contradictoriu cu colegii! capricorn Un prieten va propune o colaborare care v-ar ajuta sa va rotunjiti veniturile. Puteti sa va ocupati de problemele casei si sa terminati activitati incepute mai demult. Va recomandam sa ascultati si parerile partenerului de viata. Nu va opuneti initiativelor unui membru al familiei!
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Dimineata nu sunteti intr-o forma stralucita, probabil din cauza unei dureri de cap sau a oboselii acumulate in ultima vreme. Este recomandabil sa amanati deciziile importante si sa va limitati la activitati de rutina. Evitati calatoriile si eforturile prelungite! Daca trebuie sa va ocupati de afaceri, va sfatuim sa le amanati, pentru ca riscati sa pierdeti. pesti Aveti multe probleme de rezolvat atat la serviciu, cat si acasa. Nu fiti repezit, pentru ca riscati sa nu realizati nimic! Acordati mai multa atentie activitatii profesionale! In caz contrar, s-ar putea sa primiti reprosuri din partea sefilor.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro