Marţi, 19 martie 2024 - 12:19:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2016


BERBEC: TAUR:
berbec Aveti un program foarte incarcat. La serviciu, este posibil sa preluati o parte din sarcinile unui coleg. Nu este cazul sa va faceti griji. Puteti sa faceti fata cu succes tuturor problemelor. S-ar putea ca lipsa banilor sa va deranjeze mai mult ca de obicei. taur Sunteti hotarat sa puneti capat unei situatii neplacute de la serviciu, care dureaza de cateva zile. Va sfatuim sa fiti atent cum vorbiti, pentru ca sunteti nervos si riscati sa fiti inteles gresit. Daca va pastrati calmul, veti avea numai de castigat. Incercati sa nu ii judecati pe cei din jur!
GEMENI: RAC:
gemeni Sunteti foarte increzator in fortele proprii si puteti avea succes in afaceri. Sunt favorizate intalnirile cu prietenii si calatoriile in interes personal. S-ar putea sa va reintalniti cu un prieten vechi, care va propune o colaborare avantajoasa. Va sfatuim sa renuntati la orgoliu si sa ascultati sfaturile celor apropiati. rac Aveti succes in activitatile intelectuale si reusiti sa depasiti toate dificultatile. Este o zi buna pentru examene. Pe plan sentimental, totul este in ordine. Va sfatuim sa acordati mai multa atentie familiei, care asteapta mai mult de la dumneavoastra.
LEU: FECIOARĂ:
leu S-ar putea sa va confruntati cu probleme financiare. Chiar daca, in rest, simtiti ca va merge excelent, va sfatuim sa va ganditi bine inainte de a trece la actiune. Spre seara, este posibil sa primiti o veste neplacuta in legatura cu o schimbare la locul de munca. fecioara Aveti ocazia sa obtineti castiguri nesperate. Sunt favorizate si calatoriile in interes personal. Aveti tendinta sa va asumati prea multe riscuri. Va recomandam sa fiti mai prudent. Ascultati sfaturile partenerului de viata!
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta O persoana mai in varsta va propune o colaborare de pe urma careia puteti castiga foarte bine. Daca vi se ofera ocazia sa plecati intr-o calatorie, va recomandam sa nu ezitati. Puteti cunoaste viitori parteneri de afaceri. Nu luati decizii in graba si evitati speculatiile! scorpion Sunteti nevoit sa va ocupati de probleme financiare mai vechi. Daca vi se propune o colaborare, va recomandam sa nu refuzati. Va poate schimba viata. Ar fi bine sa va consultati si cu partenerul de viata.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Faceti impresie cu seriozitatea de care dati dovada si sunteti cautat pentru sfaturi. Puteti sa va faceti planuri pe termen lung si sa sa va ganditi la investitii. Profitati de contextul favorabil de astazi pentru a va rezolva problemele importante! Va sfatuim sa nu neglijati viata de familie. capricorn Astazi sunt favorizate planurile de viitor si investitiile financiare. Este posibil sa incasati banii pentru o lucrare incheiata recent. Va recomandam sa va menajati sanatatea si sa va odihniti mai mult. Ascultati sfaturile persoanei iubite!
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Vi se implineste dorinta de a schimba ceva in relatiile parteneriale. Aveti incredere in fortele proprii si vointa de a actiona. Dupa-amiaza va simtiti foarte bine la o intalnire cu prietenii. Va sfatuim sa nu monopolizati discutia. pesti Aveti un succes deosebit in afaceri. Puteti sa incheiati contracte si sa semnati documente oficiale. Relatiile cu colaboratorii sunt foarte bune. Va sfatuim sa aveti rabdare. Nu alergati dupa rezultate imediate, ca sa nu aveti surprize!
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro