Marţi, 19 martie 2024 - 12:43:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 22 octombrie 2017


BERBEC: TAUR:
berbec Puteti avea succes pe plan profesional, la studii si in calatorii. Eastrolog.ro va recomanda sa profitati de acest context favorabil, care va ofera ocazia sa va largiti orizontul intelectual si sa va afirmati pe plan social. In a doua parte a zilei s-ar putea sa intrati in posesia unor bani la care nu va asteptati, dar care va prind foarte bine. Daca simtiti nevoia sa va relaxati, va sfatuim sa incercati odihna activa: un hobby, sport etc. taur Creativitatea este la cote maxime azi si va stimuleaza sa puneti la cale noi proiecte in plan profesional si personal. Daca v-ati propus sa incepeti o afacere noua pe cont propriu, puteti fi optimist: aveti sanse sa va descurcati cu cheltuieli minime. Nu se intrevad probleme de sanatate, insa ar fi bine sa sa va relaxati mai mult.
GEMENI: RAC:
gemeni Azi va bucurati de o creativitate deosebita, care va poate fi de mare ajutor la locul de munca sau in afaceri. S-ar putea ivi ocazia sa faceti o investitie importanta, care se va dovedi profitabila mai curand decat va asteptati. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie partenerului de viata. rac Relatiile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri ar trebui sa decurga foarte bine. Sunteti apreciat pentru seriozitatea si competenta cu care abordati proiectele comune. Puteti sa rezolvati cu usurinta atat problemele profesionale, cat si cele legate de camin sau de viata de familie. Ar fi bine sa dati dovada de diplomatie si sa tineti cont de parerile partenerului de viata.
LEU: FECIOARĂ:
leu Azi se pare ca nu aveti o clipa de ragaz, dar sunteti hotarat si reusiti sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus. Daca profitati de aceasta conjunctura favorabila, aveti numai de castigat pe plan profesional si financiar. S-ar putea sa petreceti seara in mijlocul familiei si sa faceti planuri pentru o calatorie. Nu va faceti griji in ceea ce priveste banii: ii veti obtine in curand! fecioara Contextul astral al zilei de azi este favorabil studiului si va poate ajuta sa va faceti remarcat in societate. Aveti idei foarte bune si puteti sa incepeti o activitate noua la care va ganditi de ceva timp. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei persoane cu experienta.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta In prima parte a zilei aveti posibilitatea sa luati o decizie importanta, care se va dovedi inspirata. Daca vi se propune o noua colaborare, va sfatuim sa nu stati mult pe ganduri. Sunt sanse sa castigati bine si sa va faceti noi relatii profesionale. Fiti prudent si evitati speculatiile financiare! scorpion Astazi aveti ocazia sa va faceti remarcat in plan profesional sau in afaceri, prin competenta si creativitatea de care dati dovada. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte si sa va ocupati de o investitie. Nu este exclus sa intampinati dificultati din cauza birocratiei. Nu va descarcati nervii pe prieteni sau pe membrii familiei!
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Se intrevad castiguri frumoase dintr-o activitate comerciala de care va ocupati cu seriozitate. Usurinta cu care comunicati azi va ajuta sa rezolvati divergentele aparute intre colegii de munca sau partenerii de afaceri. Dupa-amiaza s-ar putea sa suferiti o mica dezamagire in plan sentimental. capricorn In prima parte a zilei aveti posibilitatea sa rezolvati o problema a unei persoane mai tinere din familie. Pe plan profesional parcurgeti o perioada favorabila, in care puteti sa va puneti in aplicare ideile originale. Aveti sanse sa castigati bine si sa va afirmati in societate, dar n-ar strica sa fiti mai modest.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator S-ar putea sa plecati intr-o calatorie neprevazuta, in interesul familiei. Sunteti capabil sa comunicati foarte bine si sa negociati cu persoanele de sex opus. In ciuda unor dificultati, aveti toate sansele sa finalizati o activitate intelectuala careia i-ati dedicat mult timp. Eastrolog.ro va sfatuieste sa evitati discutiile in contradictoriu cu o persoana mai in varsta. pesti La locul de munca sau in afaceri, creativitatea si ideile ingenioase va pot atrage aprecierile colegilor sau ale partenerilor. Aveti mari sanse sa luati decizii inspirate si sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus pentru azi. In a doua parte a zilei este posibil sa mergeti impreuna cu persoana iubita intr-o vizita la prieteni. Nu neglijati odihna!
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro