Joi, 28 martie 2024 - 6:03:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 22 septembrie 2014


BERBEC: TAUR:
berbec Va sfatuim sa nu va asumati prea multe responsabilitati, pentru ca astazi va lipseste simtul practic. Incercati sa amanati deciziile importante, mai ales pe plan profesional! Nu va impuneti punctul de vedere in privinta unei probleme financiare, in discutiile cu partenerul de viata! S-ar putea sa gresiti. taur Din cauza starii de confuzie cu care incepeti ziua, s-ar putea sa va descurcati mai greu la serviciu. Va recomandam sa evitati discutiile in contradictoriu cu sefii si cu colegii. Limitati-va strict la problemele urgente! Cu putina rabdare, reusiti sa treceti cu bine peste toate neplacerile de dimineata. Dupa-amiaza faceti cunostinta cu o persoana deosebita, de care este posibil sa va indragostiti.
GEMENI: RAC:
gemeni Daca vi se propune un nou loc de munca sau sa va asociati intr-o afacere, va recomandam sa nu raspundeti pe loc. Astazi va cam lipseste simtul practic. Va sfatuim sa acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale. Seara, sunt sanse sa petreceti clipe romantice alaturi de persoana iubita. rac Dimineata va nemultumesc toti si toate. Va recomandam sa fiti foarte atent la ce spuneti. Evitati o cearta cu o femeie mai in varsta, de la locul de munca! Ar fi bine sa renuntati la calatorii, pentru ca este posibil sa intampinati dificultati si sa nu rezolvati nimic. Spre seara, va puteti astepta la musafiri din alta localitate.
LEU: FECIOARĂ:
leu Nu incepeti ziua prea bine si va enervati din tot felul de motive. Va sfatuim sa nu va implicati in activitati noi, pentru ca s-ar putea sa va loviti de obstacole neasteptate. Dimineata sunteti obligat sa faceti cateva drumuri scurte in interes personal, ceea ce va incurca planurile. Ar fi bine sa nu va ambitionati sa rezolvati probleme delicate, pentru ca idealismul care va stapaneste astazi va poate face sa esuati. fecioara O ruda mai in varsta va ajuta cu sfaturi pentru a pune capat unor probleme parteneriale. Va cam lipseste simtul practic, insa familia si prietenii va inteleg si va ajuta. Nu le refuzati ajutorul! Va puteti baza pe intuitia persoanei iubite.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Dimineata sunteti confuz si este posibil sa intelegeti gresit sfaturile unei persoane mai in varsta din familie. Va recomandam sa faceti un efort si sa va concentrati mai mult. Daca doriti sa cumparati un obiect de valoare, este indicat sa va consultati si cu partenerul de viata. scorpion Dimineata s-ar putea sa nu va simtiti prea bine si sa aveti probleme de concentrare. Va sfatuim sa nu va asumati nici un risc, mai ales la serviciu, intrucat s-ar putea sa mizati gresit. Daca vi se propune sa intrati intr-o afacere, nu va grabiti sa luati o hotarare! Sunteti destul de confuz.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Sunteti cu capul in nori si riscati sa neglijati probleme importante. Va sfatuim sa nu incepeti activitati noi, pentru ca azi nu stati prea bine cu simtul practic. Puteti avea succes, dar numai daca acceptati ajutorul prietenilor si al partenerului de viata. capricorn Dimineata sunteti confuz si riscati sa luati decizii neinspirate in afaceri. Nu este o zi buna pentru examene si nici pentru intalniri. Dupa-amiaza este posibil sa vi se propuna o colaborare ce pare avantajoasa. Nu va grabiti sa semnati nimic, ca sa nu regretati mai tarziu!
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Sunteti foarte hotarat sa incepeti o afacere, dar va cam lipseste simtul practic. Daca aveti indoieli, este indicat sa mai aveti rabdare pana cand va limpeziti ideile. S-ar putea sa aveti probleme de sanatate, dar nu este cazul va faceti griji: sunt trecatoare. Va sfatuim sa va limitati la activitati de rutina. Nu neglijati problemele partenerului de viata! pesti S-ar putea sa descoperiti ca planurile pe care vi le-ati facut nu sunt deloc realiste. Dimineata, o cunostinta va cere ajutorul intr-o problema de afaceri. Ar fi bine sa nu o refuzati, pentru ca puteti iesi in castig. Va recomandam sa evitati speculatiile financiare. Dupa o zi destul de agitata, petreceti o seara romantica impreuna cu persoana iubita.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro