Joi, 28 martie 2024 - 9:39:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 23 februarie 2013


BERBEC: TAUR:
berbec S-ar putea sa plecati intr-o deplasare neasteptata. Nu este cazul sa regretati schimbarea programului: aceasta calatorie poate reprezenta pentru dumneavoastra un nou inceput. Aveti succes pe plan social si financiar. Profitati de acest context favorabil, dar aveti rabdare si nu fortati norocul! taur Sunteti in forma, iar relatiile cu anturajul sunt excelente. Ziua de astazi este favorabila investitiilor, demararii unei afaceri si calatoriilor in interes personal. In partea a doua a zilei vi se propune o colaborare. Va sfatuim sa nu va grabiti in luarea unei decizii.
GEMENI: RAC:
gemeni Reusiti sa faceti schimbari majore in viata dumneavoastra, mai ales pe plan profesional si in privinta relatiilor sentimentale. Azi sunt favorizate intalnirile cu persoane importante, relatiile de parteneriat si calatoriile in interes personal. Puteti sa va bazati pe intuitie. rac In cursul diminetii sunteti anuntat ca ati mostenit o suma mare de bani. Sunteti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte, iar seara va pregatiti pentru o calatorie, impreuna cu partenerul de viata. Ar fi bine sa amanati intalnirile de afaceri. Astazi sunteti intr-o stare de instabilitate emotionala.
LEU: FECIOARĂ:
leu Este momentul sa puneti in practica planurile in legatura cu o afacere foarte promitatoare. Relatiile cu partenerul de viata pot avea de suferit din cauza ca neglijati rezolvarea unor probleme familiale care depind exclusiv de dumneavoastra. Ar fi bine sa dati dovada de mai multa diplomatie in relatiile parteneriale. fecioara Preocupat de problemele personale, aveti tendinta sa neglijati caminul. Pentru rezolvarea problemelor importante, va puteti baza pe intuitie, dar si pe sfaturile partenerului de viata. Dupa-amiaza, un prieten va solicita ajutorul intr-o problema financiara.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Talentul creativ este la cote ridicate si va poate ajuta sa rezolvati problemele profesionale intr-un mod original. Relatiile sentimentale sunt in general bune, dar aveti tendinta de a-i face reprosuri nejustificate persoanei iubite. scorpion In prima parte a zilei, este posibil sa aveti mici dificultati in camin. Cu o vorba buna sau un mic cadou, puteti dezamorsa o situatie tensionata. O vizita la prieteni, in cursul serii, readuce armonia si buna dispozitie in relatiile parteneriale.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Zi este favorabila studiului si comunicarii. Puteti obtine castiguri importante din tranzactii financiare. In partea a doua a zilei, sunteti anuntat ca trebuie sa plecati intr-o calatorie in interes de afaceri, iar partenerul de viata este nemultumit. Intuitia va ajuta sa luati cea mai buna decizie. capricorn Nervozitate va poate pune intr-o situatie neplacuta in camin. Pastrati-va calmul si dedicati-va unor activitati de rutina. N-ar strica sa fiti mai tandru cu partenerul de viata.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Puteti obtine cu usurinta mici castiguri financiare, insa va recomandam sa fiti prudent si sa evitati speculatiile de orice fel. In partea a doua a zilei, reusiti sa tensionati relatia cu partenerul de viata. Se pare ca aveti o idee fixa in legatura cu schimbarea stilului de viata. Tineti cont de sfaturile unui prieten cu multa experienta! pesti Aveti ocazia sa rezolvati o problema mai veche a familiei. In cursul diminetii, descoperiti o oferta avantajoasa pentru cumpararea unei case sau pentru un schimb de locuinta. O persoana mai in varsta din familie, care este si finantatorul principal, se opune cu fermitate acestei initiative. Puteti sa va bazati pe intuitie.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro