Marţi, 19 martie 2024 - 12:18:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 23 octombrie 2017


BERBEC: TAUR:
berbec Azi puteti obtine beneficii materiale importante, dar este indicat sa evitati speculatiile de orice fel, mai ales cele financiare. La o intalnire cu prietenii, este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta care va poate ajuta in afaceri. In partea a doua a zilei aveti posibilitatea sa va ocupati de imbunatatirea relatiilor parteneriale. taur Un prieten v-ar putea propune sa va asociati intr-o afacere care pare rentabila. Desi nu se intrevede nicio dificultate importanta, eastrolog.ro va sfatuieste sa analizati cu atentie propunerea, impreuna cu partenerul de viata. De asemenea, ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei rude mai in varsta, cu experienta in domeniu.
GEMENI: RAC:
gemeni Se pare ca sunteti in forma si puteti avea realizari frumoase pe plan social si in afaceri. Va sfatuim sa profitati de acest context astral favorabil, dar sa aveti rabdare si sa nu fortati lucrurile. Spre seara s-ar putea sa primiti o veste buna de la persoana iubita, care va determina sa va schimbati total planurile pentru perioada urmatoare. rac Este posibil sa faceti o calatorie in interes de serviciu, care va poate prilejui descoperirea unei noi surse de venituri. Nu este exclus ca o persoana importanta din domeniul dumneavoastra de activitate sa va dezvaluie informatii valoroase ori sa va sugereze o idee ingenioasa. Va sfatuim sa fiti prudent si sa nu va grabiti in luarea deciziilor. Ca sa nu aveti surprize neplacute, ar fi bine sa evitati speculatiile financiare.
LEU: FECIOARĂ:
leu Contextul astral de azi favorizeaza relatiile cu anturajul. In prima parte a zilei este posibil sa va intalniti cu o veche cunostinta. Este o zi buna pentru rezolvarea unei probleme sentimentale care va preocupa de mai mult timp. Puteti sa va bazati pe intuitie. fecioara Este o zi favorabila schimbarilor importante, mai ales pe plan social si sentimental. Sunt favorizate intalnirile cu persoane importante si consolidarea relatiilor cu cei apropiati. Astazi colaborarea si munca in echipa pot fi mult mai eficiente decat activitatea individuala. Va sfatuim sa acceptati ideile colegilor de munca, pentru a rezolva mai repede o lucrare importanta.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Este posibil ca partenerul de viata sa va faca o surpriza forte placuta. Un prieten de familie v-ar putea invita sa petreceti dupa-amiaza impreuna. Capacitatea de comunicare ar trebui sa fie foarte buna si va poate ajuta sa contribuiti la rezolvarea unei probleme parteneriale cu care se confrunta o persoana mai tanara din anturaj. scorpion Aveti posibilitatea sa faceti schimbarile dorite pe plan social si in privinta relatiilor sentimentale. Este o zi buna pentru a incheia contracte, iar investitiile pe care le planificati azi au sanse mari sa se dovedeasca sigure si rentabile. Relatiile cu partenerii de afaceri ar trebui sa fie foarte bune. Evitati speculatiile de orice fel!
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator In cursul diminetii s-ar putea sa incasati o suma care vi se cuvine dintr-o activitate extraprofesionala. De asemenea, este posibil ca o persoana mai in varsta sa va propuna o noua colaborare. In partea a doua a zilei, impreuna cu persoana iubita, puteti face planuri de viitor. Nu va pripiti in luarea deciziilor! capricorn Se pare ca sunteti hotarat sa faceti schimbari importante in viata dumneavoastra sociala si profesionala. Azi sunt favorizate comunicarea, relatiile cu persoanele tinere si calatoriile in interes personal. Va puteti baza pe intuitie, dar eastrolog.ro va recomanda sa tineti cont si de parerile partenerului de viata. Fiti prudent in privinta cheltuielilor!
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Este o zi buna pentru a incepe noi proiecte profesionale si pentru a face planuri de viitor. Dupa-amiaza s-ar putea sa fiti tentat sa cheltuiti mai mult decat va permite bugetul. Fiti cumpatat si consultati-va cu partenerul de viata! pesti Capacitatea de comunicare este excelenta si va ajuta sa va afirmati in societate. Puteti sa incepeti un nou proiect, cu conditia sa finalizati mai intai lucrarile deja incepute. Este de asteptat ca relatiile cu membrii familiei sa fie foarte bune. Nu luati decizii fara sa va consultati cu cei dragi!
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro