Joi, 28 martie 2024 - 5:41:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 25 martie 2016


BERBEC: TAUR:
berbec Aveti multe probleme de rezolvat, dar dispuneti de energia necesara pentru a le rezolva pe toate. Singurele dificultati de care va puteti lovi sunt de natura financiara. Va sfatuim sa acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale. taur Se pare ca nu reusiti sa va respectati programul din cauza unor evenimente neprevazute. Dimineata aveti de facut mai multe drumuri scurte pentru casa si pentru partenerul de viata. Este o zi buna pentru a rezolva o parte dintre problemele financiare ale familiei. Va sfatuim sa va ascultati intuitia.
GEMENI: RAC:
gemeni Aveti multe idei, pe care tineti neaparat sa le impartasiti prietenilor apropiati. Va puteti indeplini o dorinta mai veche, cu ajutorul financiar si moral al unei mai rude mai in varsta. Achizitiile si investitiile sunt favorizate astazi. Va sfatuim sa nu va petreceti tot timpul liber cu prietenii. Ocupati-va si de partenerul de viata! rac Aveti tendinta sa va dedicati exclusiv activitatii profesionale. Incercati sa nu va neglijati relatiile sentimentale! Nu este momentul sa va ocupati de afaceri. Riscati sa pierdeti o suma importanta. Acasa s-ar putea sa aveti de rezolvat cateva chestiuni casnice presante.
LEU: FECIOARĂ:
leu Aveti sanse sa schimbati ceva in relatiile sentimentale. Dupa-amiaza va simtiti in largul dumneavoastra la o intalnire cu prietenii. Va sfatuim sa nu monopolizati conversatia. Evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie! fecioara Sunteti hotarat sa rezolvati mai multe probleme legate de camin. Partenerul de viata va accepta initiativele. Relatiile cu colaboratorii sunt excelente. Puteti sa incheiati contracte si sa semnati documente. Va sfatuim sa fiti prudent.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Acum este momentul sa faceti schimbarile planuite in casa. Este o zi buna pentru mutat mobila, zugravit, reamenajari etc. Nu ezitati sa cereti o mana de ajutor prietenilor si rudelor! S-ar putea ca partenerul de viata sa nu accepte ideile unei persoane mai in varsta din familie si sa se ajunga la discutii. Va sfatuim sa nu lasati atmosfera sa se deterioreze. scorpion Puteti avea succes in afaceri si in activitatile casnice. Va sfatuim sa nu incepeti prea multe treburi deodata, pentru ca riscati sa nu duceti niciuna pana la capat. Cei din jur va apreciaza pentru schimbarile pe care intentionati sa le faceti. Ascultati, totusi, si parerile altora! Dupa-amiaza, va face placere sa reintalniti o veche cunostinta.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Este o zi tocmai buna pentru a imbunatati relatiile sentimentale si pentru planuri referitoare la camin. Nu este recomandabil sa semnati astazi documente oficiale. In general, ar fi bine sa evitati sa va ocupati de afaceri capricorn Dimineata este posibil sa va intalniti cu o veche cunostinta care va invita la o petrecere. Va recomandam sa va ocupati de problemele sentimentale pe care le-ati tot amanat. Fiti obiectiv si recunoasteti-va greselile!
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Astazi va sfatuim sa evitati activitatile importante. Daca aveti ocazia sa plecati intr-o excursie cu partenerul de viata, nu ezitati! O iesire in mijlocul naturii poate fi benefica relatiei. Prietenii va apreciaza, dar va sfatuim sa va pastrati modestia. pesti Puteti avea succes in relatiile de parteneriat si in afaceri. Relatiile cu persoana iubita sunt foarte bune. Impreuna, puteti sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus. Va sfatuim sa va pastrati realismul si sa evitati speculatiile.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro