Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 3:30:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 26 decembrie 2017


BERBEC: TAUR:
berbec In prima parte a zilei aveti ocazia sa rezolvati o problema sentimentala cu ajutorul unei rude mai in varsta. Pentru a va spori sansele de reusita trebuie sa aveti incredere si sa va temperati orgoliul. Dupa-amiaza s-ar putea sa aflati ca o cunostinta are probleme de sanatate si sa fiti nevoit sa va modificati programul. taur Este posibil sa fiti indispus din cauza ca o afacere nu a dat rezultatele scontate sau o colaborare in care v-ati pus mari sperante are o evolutie sub asteptari. Din cauza numeroaselor dificultati intampinate in ultima perioada, aveti tendinta de a deveni pesimist. Perspectivele sunt incurajatoare, asa ca nu este cazul sa va ingrijorati.Eastrolog.ro va recomanda sa acordati mai mult timp activitatilor relaxante si odihnei.
GEMENI: RAC:
gemeni Va simtiti in forma si plin de energie si aveti tendinta sa va dedicati tot timpul activitatii profesionale, neglijand viata de familie. Va sfatuim sa gasiti o cale de mijloc si sa acordati mai multa atentie celor apropiati. Ar fi bine sa va menajati si sa va odihniti mai mult, pentru a evita aparitia unor probleme de sanatate cauzate de suprasolicitare. rac Este posibil sa fiti indispus din cauza unei nereusite recente la locul de munca sau in afaceri. Va sfatuim sa nu va manifestati starea de iritare in familie. Daca analizati cu obiectivitate cauzele nereusitei, puteti descoperi lucruri interesante, care se vor dovedi folositoare in viitor.Partenerul de viata este dispus sa va sustina si sa va ofere sugestii utile.
LEU: FECIOARĂ:
leu Este posibil sa aveti mici divergente cu partenerul de viata, care va reproseaza ca dedicati prea mult timp activitatii profesionale sau afacerilor si ca nu va implicati destul in viata de familie. Azi este recomandat sa nu va lasati tentat de castiguri usoare sau speculatii, pentru ca riscati sa iesiti in pierdere.Va sfatuim sa nu neglijati odihna si relaxarea. fecioara S-ar putea sa fiti iritat din cauza ca aveti impresia ca un un coleg de munca sau un partener de afaceri are un comportament incorect. Inainte de a-i face reprosuri, va sfatuim sa aveti o discutie deschisa, pentru a lamuri lucrurile. In a doua parte a zilei este posibil sa va intalniti cu o persoana apropiata, care reuseste sa va redea buna dispozitie.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Este posibil sa va confruntati cu dificultati in plan sentimental si sa ajungeti la concluzia ca trebuie sa faceti anumite schimbari. Este o zi buna pentru a analiza situatia in amanunt, dar va recomandam sa nu va grabiti in luarea unei decizii. In plan profesional sau in afaceri este posibil sa constatati ca eforturile depuse in ultima vreme incep sa dea rezultate si sa produce beneficii materiale pe masura asteptarilor. scorpion Este posibil sa faceti o calatorie in interes personal. Puteti fi optimist, totul ar trebui sa decurga conform planurilor. In relatiile cu cei apropiati nu se intrevad probleme deosebite. Se pare ca aveti tendinta sa refuzati sfaturile sau ajutorul unei rude apropiate, cu riscul sa provocati nemultumirea partenerului de viata. Eastrolog.ro va recomanda sa fiti mai diplomat.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator S-ar putea ivi ocazia sa va asociati intr-o afacere, dar va sfatuim sa nu va grabiti in luarea unei decizii. Azi nu sunteti in cea mai buna forma si riscati sa luati decizii neinspirate, cu consecinte neplacute pe termen lung. In tot ceea ce faceti azi, aveti sanse mai mari de reusita daca va stapaniti impulsivitatea si dati dovada de rabdare. capricorn Este posibil sa nu fiti in cea mai buna dispozitie, din cauza unor dificultati financiare temporare. Azi este indicat sa evitati discutiile in contradictoriu, pentru ca pot sa degenereze foarte usor la cearta. Va puteti baza pe intuitie.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Este posibil sa aveti o controversa cu partenerul de viata in legatura cu o vizita la rude. Pentru a nu tensiona relatia, va sfatuim sa nu faceti afirmatii pe care le-ati putea regreta mai tarziu.Contextul astral al zilei nu este favorabil activitatilor profesionale si afacerilor. De asemenea, speculatiile sunt de avitat. Puteti sa va ocupati de activitati de rutina. pesti S-ar putea sa fiti nemultumit din cauza anumitor schimbari petrecute la locul de munca. Va recomandam sa va stapaniti nervozitatea, pentru ca altfel riscati sa agravati situatia. O ruda mai in varsta ar putea incerca sa isi impuna punctul de vedere intr-o problema de familie. Depinde numai de dumneavoastra sa evitati un conflict. Este recomandabil sa va odihniti mai mult.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro