Joi, 28 martie 2024 - 4:49:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 26 februarie 2014


BERBEC: TAUR:
berbec S-ar putea sa suferiti pierderi financiare ca urmare a esecului unei afaceri in care v-ati pus mari sperante. Relatiile cu partenerii de afaceri sunt tensionate si din cauza dificultatilor de comunicare. Inarmati-va cu rabdare si evitati speculatiile financiare! taur Deveniti irascibil din cauza problemelor financiare. Daca nu va temperati nervozitatea, riscati sa jigniti un prieten. Nu este o zi buna pentru a sustine examene sau proiecte si nici pentru calatorii. Puteti, insa, sa petreceti momente placute in compania persoanei iubite si a celor tineri din familie. Fiti prudent in afirmatii!
GEMENI: RAC:
gemeni Intampinati mai multe obstacole si aveti impresia ca va irositi energia, ceea ce va creeaza o stare de nervozitate. Cei din jur va inteleg si incearca sa va ajute. Relatiile cu persoana iubita au o evolutie favorabila. Spre seara, reusiti sa rezolvati impreuna o problema casnica. rac Aveti tendinta de a reactiona impulsiv si riscati sa va indepartati partenerii de afaceri si prietenii. Ar fi bine sa dati dovada de mai multa diplomatie. Va sfatuim sa va menajati sanatatea si sa sa va odihniti mai mult. Acordati mai multa atentie problemelor personale ale membrilor familiei!
LEU: FECIOARĂ:
leu Un prieten nu isi respecta promisiunea facuta cu putin timp in urma, ceea ce va irita peste masura. Nu are rost sa va enervati, mai ales ca intarzierea s-ar putea sa aiba cauze obiective. Daca veti da dovada de intelegere, veti evita o cearta sau chiar ruperea legaturilor de prietenie. fecioara Astazi nu este indicat sa va ocupati de probleme care necesita mult tact. Sunteti irascibil si nu reusiti sa fiti convingator. In schimb, relatiile cu partenerul de viata sunt foarte bune, iar cu sanatatea nu aveti probleme.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Aveti de gand sa va asumati prea multe responsabilitati si s-ar putea sa nu le faceti fata singur. Nu este o zi buna pentru afaceri. Riscati sa inregistrati pierderi financiare. Daca plecati la drum, va recomandam sa fiti precaut si sa va verificati cu atentie masina si bagajele. scorpion In prima parte a zilei este posibil sa aveti dificultati de comunicare, ce va pot afecta relatiile sociale si sentimentale. Nu este momentul sa incepeti noi activitati sau afaceri, oricat ar fi de tentante.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Va dedicati unor activitati intelectuale, cu riscul de a va indeparta de prieteni, dar satisfactia morala este deosebita. Reusiti sa rezolvati toate problemele familiei. Daca se iveste ocazia sa plecati intr-o calatorie, va sfatuim sa renuntati. Sunteti predispus la accidente. capricorn Resimtiti o stare de inhibitie care va impiedica sa va exprimati clar. Din cauza dificultatilor de comunicare, este indicat sa amanati intalnirile programate pentru azi. De asemenea, nu este momentul sa faceti investitii sau sa cumparati obiecte de valoare. Este posibil sa nu faceti cea mai buna alegere.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Dimineata s-ar putea sa fiti indispus din cauza unor mici probleme de sanatate si sa deveniti mai putin sociabil. Va sfatuim sa nu refuzati comunicarea cu prietenii si cu partenerul de viata. Seara sunteti vizitat de o ruda care reuseste sa va redea buna dispozitie si sa destinda atmosfera din caminul dumneavoastra. pesti Nu este o zi favorabila calatoriilor in interes de afaceri. Sansele de a obtine castiguri financiare sunt mici. Relatiile sentimentale pot fi excelente, daca acordati mai multa atentie partenerului de viata.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro