Vineri, 29 martie 2024 - 4:48:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 27 august 2014


BERBEC: TAUR:
berbec Este posibil sa aveti dificultati pe plan sentimental si financiar. Din acest motiv, sunteti indispus si puteti deveni irascibil. Pastrati-va calmul si ascultati sfaturile prietenilor! taur Dimineata s-ar putea sa fiti agitat din cauza unor schimbari care survin la serviciu. Va sfatuim sa nu va iesiti din fire, altfel riscati sa va complicati situatia. Fiti calm cu persoana iubita! Nu are rost sa va certati pentru nimicuri.
GEMENI: RAC:
gemeni Dimineata s-ar putea sa fiti dezamagit de atitudinea unui partener de afaceri sau a unui colaborator. Nu puneti la suflet! Va sfatuim sa va concentrati asupra problemelor cu adevarat importante. Astmosfera in familie este foarte buna. rac S-ar putea sa fiti dezamagit de un prieten. Va sfatuim sa fiti mai prudent decat de obicei. Amanati investitiile! Dupa-amiaza, o ruda bolnava va cere un imprumut. Va linistiti spre seara, in mijlocul familiei.
LEU: FECIOARĂ:
leu Va enervati din cauza un coleg de serviciu care va face greutati. Nu este momentul sa luati decizii importante. S-ar putea sa fiti confuz si sa nu va puteti concentra. Va sfatuim sa va puneti ordine in idei. Evitati cearta cu o persoana mai in varsta din familie! fecioara Astazi este indicat sa evitati afacerile si intalnirile cu prietenii. Dimineata s-ar putea ca o ruda sa va ceara un imprumut. Va sfatuim sa nu o refuzati, daca puteti. Spre seara, un prieten va da o veste buna in legatura cu un examen.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Sunteti nervos si aveti tendinta sa-i criticati pe toti cei din jur. Va sfatuim sa va temperati, ca sa nu va indepartati prietenii. Aflati ca veti primi vizita unei rude din alta localitate. S-ar putea sa incepeti pregatirile pentru concediu. scorpion Se pare ca va simtiti obosit si fara chef de munca. Va recomandam sa amanati deciziile importante si sa va dedicati unor activitati de rutina. Ar fi bine sa va relaxati si sa acordati mai mult timp odihnei. Nu provocati discutii in contradictoriu!
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Este posibil sa aveti dificultati de concentrare la serviciu, din cauza problemelor sentimentale. Nu va lasati prada melancoliei! Puteti avea spor la treburi casnice. Va recomandam sa fiti mai atent cu partenerul de viata. capricorn Nu va convine nimic si va enervati foarte usor. Aveti tendinta sa cautati cearta cu lumanarea, sub diferite pretexte. Nu faceti din tantar armasar! Cu calm si rabdare, totul se poate rezolva usor.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Dimineata, o ruda apropiata va da o veste neplacuta. Nu va ingrijorati! Problemele sunt trecatoare. Va sfatuim sa evitati orice discutie in contradictoriu cu partenerul de viata. Este recomandabil sa amanati intalnirile importante. pesti S-ar putea sa va certati cu partenerul de viata, pentru ca vi se pare ca a cheltuit cam mult. Ar fi bine sa tineti cont si de dorintele sale. Va sfatuim sa va menajati sanatatea. Odihniti-va si evitati activitatile solicitante!
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro