Joi, 28 martie 2024 - 2:58:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 27 septembrie 2014


BERBEC: TAUR:
berbec Incepeti o serie de schimbari in camin. Va sfatuim sa tineti cont si de parerile partenerului de viata. Puteti sa va faceti de planuri de viitor. Nu incepeti mai multe treburi deodata, pentru ca s-ar putea sa nu terminati nici una! Dupa-amiaza primiti un cadou care va impresioneaza. taur Doriti foarte mult sa faceti schimbari in casa si reusiti sa faceti rost de banii necesari. Va recomandam sa mergeti la cumparaturi impreuna cu partenerul de viata. Hotarati-va de acasa ce doriti sa cumparati!
GEMENI: RAC:
gemeni S-ar putea sa primiti un cadou consistent pentru casa. Aveti o zi foarte aglomerata, dar si satisfactia este pe masura. Dupa-amiaza stati acasa impreuna cu cativa prieteni care v-au dat o mana de ajutor. rac Dimineata sunteti hotarat sa terminati o serie de modificari incepute in casa. Va ajuta cu bani o persoana mai in varsta din familie, dar va incerca sa-si impuna punctul de vedere. Va sfatuim sa faceti tot posibilul pentru a evita o cearta. Spre seara, o ruda indepartata va da niste vesti nu tocmai bune.
LEU: FECIOARĂ:
leu Sunteti preocupat de probleme legate de camin. Dimineata aveti ocazia sa cumparati o casa noua sau sa faceti un schimb de locuinta. Partenerul de viata este de acord cu initiativele dumneavoastra. Va sfatuim sa evitati speculatiile. Bazati-va pe intuitie! fecioara Dimineata primiti o suma importanta si reusiti sa va puneti in practica planurile de a face schimbari in casa. Puteti sa incepeti lucrari de reparatii sau sa zugraviti. Evitati o cearta cu partenerul de viata din cauza cheltuielilor pe care le aveti de facut!
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Ar fi bine sa amanati intalnirile de afaceri, pentru ca nu va aflati intr-un moment foarte bun. Va recomandam sa nu luati decizii importante. Ar fi bine sa va gasiti mai mult timp pentru problemele familiei. Seara, faceti planuri pentru o calatorie impreuna cu partenerul de viata. scorpion Va concentrati asupra familiei si a caminului. Doriti sa cumparati un obiect de valoare pentru casa. S-ar putea ca o ruda apropiata sa va dea un sfat bun si sa economisiti bani. Nu luati nici o hotarare fara sa va consultati cu partenerul de viata!
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Daca intentionati sa faceti schimbari in casa, acum este momentul. Va puteti baza pe ajutorul rudelor si al prietenilor. Este o zi buna pentru mutat mobila, pentru reparatii sau zugravit. Sfaturile unei femei ar putea declansa un scandal cu partenerul de viata. Va sfatuim sa fiti prudent si sa va pastrati calmul. capricorn Chiar daca aveti multe probleme de rezolvat, va recomandam sa nu va neglijati sanatatea. Gasiti-va timp si pentru odihna! Reusiti sa faceti schimbari in camin, care va vor imbunatati mult viata sentimentala. Sunteti tentat sa cheltuiti o suma prea mare. Va sfatuim sa fiti prudent, pentru ca nu este un moment favorabil investitiilor.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Daca puteti sa plecati intr-o excursie cu partenerul de viata, va recomandam sa nu ezitati. O iesire in mijlocul naturii va poate apropia si mai mult. Aveti idei originale, apreciate de anturaj, dar va sfatuim sa tineti cont si de parerile celorlalti. Nu va implicati in activitati importante! pesti Traversati o perioada favorabila relatiilor sentimentale si initiativelor cu privire la camin. Dimineata aflati ca nu mai trebuie sa plecati intr-o delegatie. Nu este cazul regretati. Astfel aveti mai mult timp pentru problemele casei. Spre seara, mergeti intr-o vizita la prieteni.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro