Joi, 28 martie 2024 - 4:36:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 29 martie 2012


Berbec Berbec: Este o zi favorabila planurilor de viitor. Puteti sa va dedicati unor noi activitati, mai ales in domeniul social. Spre seara va simtiti foarte bine impreuna cu prietenii si cu persoana iubita. Va sfatuim sa nu luati decizii pripite.
Taur Taur: Desi aveti mult de alergat, va sfatuim sa nu va neglijati sanatatea. Odihniti-va mai mult! S-ar putea sa faceti schimbari prin casa, ceea ce va imbunatateste viata sentimentala. Dupa-amiaza intentionati sa cumparati un obiect de valoare. Va sfatuim sa fiti prudent, pentru ca nu este un moment bun pentru investitii.
Gemeni Gemeni: Nu pierdeti vremea! Aveti o zi foarte incarcata. Dimineata sunteti nevoit sa faceti cheltuieli neprevazute pentru camin. Partenerul de viata va apreciaza initiativa. Dupa-amiaza va schimbati planurile in ultimul moment si va ocupati de o problema urgenta a unui partener de afaceri.
Rac Rac: Va sfatuim sa va concentrati asupra problemelor de familie, chiar daca va preocupa foarte mult viitorul profesional. Puteti sa va ascultati intuitia, dar ar fi bine sa tineti seama si de parerile partenerului de viata. Spre seara, o ruda mai in varsta va roaga sa o ajutati.
Leu Leu: V-ati propus sa faceti schimbari in casa, spre bucuria celor mici. Puteti sa va ocupati de afaceri, pentru ca sunt sanse sa castigati bani frumosi. Va recomandam sa nu incepeti mai multe treburi deodata, altfel riscati sa nu terminati nici una. Spre seara, persoana iubita va impresioneaza cu un cadou deosebit.
Fecioară Fecioară: Dupa o perioada mai nefavorabila pe plan sentimental, situatia se imbunatateste pe neasteptate. Dupa-amiaza reusiti sa va afirmati in societate. Totusi, va sfatuim sa nu exagerati. Aveti grija sa nu deveniti pisalog!
Balanţă Balanţă: Va este imposibil sa respectati programul stabilit anterior, dar nu este cazul sa va ingrijorati. Schimbarile care intervin sunt de bun augur. Dimineata aflati ca anul viitor veti pleca intr-o delegatie in strainatate. Dupa-amiaza aveti musafiri de care nu sunteti prea incantat. Fiti diplomat!
Scorpion Scorpion: Intentionati sa organizati o petrecere. Va cuprinde febra pregatirilor si agitatia din casa incepe sa va irite. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata. Ar fi bine sa dati dovada de diplomatie si sa ascultati parerile celorlalti. Va sfatuim sa renuntati la ideea de a pleca intr-o calatorie.
Săgetător Săgetător: Dimineata sunteti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte in interes familial. Puteti sa fiti optimist, va veti descurca repede si bine. Relatiile cu prietenii sunt foarte bune. Aveti tendinta de a exagera si s-ar putea ca o persoana mai in varsta din familie sa incerce sa va puna la punct. Va recomandam sa va ascultati intuitia si sa fiti mai prudent.
Capricorn Capricorn: Cu toate ca sunteti hotarat sa stati mai mult cu familia, o situatie neprevazuta va obliga sa plecati de acasa. Faceti cunostinta cu un important om de afaceri, cu care s-ar putea sa colaborati. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu o ruda mai in varsta.
Vărsător Vărsător: S-ar putea sa aveti musafiri din alta localitate si sa nu mai puteti pleca la o petrecere. Va sfatuim sa nu va aratati nemultumirea fata de oaspeti, mai ales ca este posibil sa puneti impreuna bazele unei afaceri. Fiti cumpatat la masa! Sunteti predispus la indigestii.
Peşti Peşti: Dimineata sunteti nevoit sa faceti cumparaturi neprevazute, dar bine primite de familie. Dupa-amiaza s-ar putea sa va schimbati programul si sa va ocupati de problemele unui membru mai tanar al familiei. Va recomandam sa nu faceti eforturi prea mari, pentru ca sunteti in pragul extenuarii.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro