Vineri, 29 martie 2024 - 2:41:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 3 decembrie 2016


BERBEC: TAUR:
berbec Nu ezitati sa incheiati contracte sau sa semnati acte oficiale! Relatiile cu cei din jur sunt foarte bune si aveti succes in afaceri. Aveti ocazia sa luati hotarari bune pentru camin. Partenerul de viata va sustine initiativele. Puteti sa va ascultati intuitia. taur Aveti succes in afaceri si spor la tot ce faceti in gospodarie. Prietenii si familia va sustin, desi s-ar putea sa aiba pareri diferite. Va recomandam sa nu incepeti mai multe treburi deodata. Riscati sa nu terminati nici una. Dupa-amiaza va viziteaza o persoana mai in varsta pe care nu ati vazut-o de mult.
GEMENI: RAC:
gemeni Va sfatuim sa nu calatoriti si sa evitati intalnirile cu prietenii, pentru ca s-ar putea sa nu fiti in cea mai buna forma. Cei din jur nu sunt dispusi sa va accepte ideile si nu este exclus sa suferiti o dezamagire din partea unor persoane apropiate. In schimb, este o zi favorabila relatiilor sentimentale. Puteti sa va transpuneti in practica proiectele legate de viata casnica. rac Va recomandam sa acordati mai multa atentie problemelor ce tin de familie si de camin. S-ar putea ca planurile de imbunatatire a situatiei financiare sa nu fie realiste. Daca insistati sa le puneti in practica, exista riscul sa suferiti un esec. Va sfatuim sa va limitati la activitati de rutina.
LEU: FECIOARĂ:
leu Dimineata s-ar putea sa primiti o suma considerabila de la o femeie mai in varsta din familie. Puteti sa incepeti o curatenie generala, lucrari de reparatii etc. Va recomandam sa va pastrati calmul si sa nu va certati cu partenerul de viata din cauza cheltuielilor inevitabile. fecioara Sunteti preocupat sa rezolvati problemele casei. S-ar putea sa faceti rost de bani pentru a cumpara aparatura electrocasnica noua. Va sfatuim sa nu va grabiti, pentru ca un prieten va poate spune de unde sa cumparati mai ieftin. Spre seara ar fi bine sa va pregatiti de musafiri.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Desi se pare ca aveti multe de rezolvat, va recomandam sa va odihniti si sa va menajati sanatatea. Impreuna cu partenerul de viata, doriti sa faceti schimbari in camin. Nu ezitati! Vor avea o influenta benefica asupra relatiei de cuplu. Va recomandam sa fiti mai atent la cheltuieli, pentru ca riscati sa dati banii pe lucruri care nu va trebuie. scorpion Dimineata aflati ca vi se anuleaza o delegatie. Va sfatuim sa nu va enervati. Oricum, nu este o zi favorabila calatoriilor. Este momentul sa preluati initiativa in problemele casei si in relatiile sentimentale. Spre seara, prietenii va invita la o petrecere.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Puteti avea succes in activitati casnice. Dimineata castigati o suma importanta de pe urma unei afaceri si incepeti sa va faceti planuri de viitor, impreuna cu partenerul de viata. Seara s-ar putea sa aflati ca un prieten s-a imbolnavit si sa ii sariti in ajutor. Va recomandam sa nu promiteti lucruri care nu depind de dumneavoastra. capricorn Daca doriti sa faceti schimbari in casa, acum este momentul. Este o zi buna pentru reamenajari, mutat sau schimbat mobila, zugravit etc. Va puteti baza pe ajutorul prietenilor si al familiei. Va sfatuim sa nu va certati cu partenerul de viata din cauza unei femei mai in varsta din familie.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Sunteti original si va hotarati brusc sa schimbati ceva prin casa. Pentru aceasta, sunteti nevoit sa faceti cateva drumuri scurte. Va recomandam sa va organizati eficient si sa profitati de acest moment favorabil. pesti S-ar putea sa nu fiti prea comunicativ. Va sfatuim sa amanati intalnirile de afaceri si pe cele de natura sentimentala. Ar fi bine sa nu va ocupati probleme importante, care necesita putere de concentrare. Puteti avea succes in activitatile legate de camin. Spre seara, s-ar putea sa primiti musafiri din alta localitate.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro