Vineri, 29 martie 2024 - 12:17:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2018


BERBEC: TAUR:
berbec In prima parte a zilei s-ar putea sa luati o decizie in urma careia vi se schimba complet programul. Este posibil sa faceti pregatiri pentru o intrunire cu persoane apropiate. Astazi puteti sa va ocupati cu succes de chestiuni financiare, dar va sfatuim sa va abtineti de la speculatii. Daca aveti de luat decizii importante, puteti sa va bazati pe intuitie. taur Se intrevede o zi excelenta pentru comunicarea cu cei din jur si pentru intruniri cu prietenii si cu rudele. In a doua parte a zilei este posibil sa aveti mici probleme de sanatate. Nu se intrevede nimc serios, dar ar fi bine sa evitati excesele alimentare si sa odihniti mai mult. Va recomandam sa fiti cumpatat in tot ce faceti.
GEMENI: RAC:
gemeni Aveti posibilitatea sa concepeti proiecte ambitioase pe termen lung, atat in plan profesional cat si in plan personal. Daca v-ati planificat la o calatorie lunga in interesul familiei, va recomandam sa fiti foarte atent si prudent, sau chiar sa o amanati.In a doua parte a zilei puteti petrece momente relaxante intr-o intrunire cu persoane apropiate, impreuna cu persoana iubita. Va sfatuim sa evitati excesele. rac Este o zi buna pentru a va ocupa de probleme profesionale sau de afaceri. Aveti ocazia sa finalizati activitati incepute cu mai mult timp in urma. Se pare ca sunteti in forma intelectuala foarte buna si puteti lua decizii inspirate. Ar fi bine sa comunicati mai mult cu partenerul de viata si cu prietenii si sa aveti grija sa va respectati promisiunile.
LEU: FECIOARĂ:
leu La locul de munca sau in afaceri, colegii sau partenerii va apreciaza seriozitatea si competenta si este posibil sa apeleze la sfaturile sau ajutorul dumneavoastra in chestiuni dificile. Eastrolog.ro va sfatuieste sa profitati de contextul favorabil de astazi pentru a rezolva probleme importante. Puteti sa faceti planuri pe termen lung si sa va ganditi la investitii.Este recomandat sa nu neglijati viata de familie. fecioara In plan profesional si in afaceri este o zi favorabila planurilor de viitor si deciziilor privind investitii financiare pe termen lung. Este posibil sa incasati o suma de bani care vi se cuvine pentru o lucrare incheiata recent. Va recomandam sa va menajati sanatatea si sa va odihniti mai mult. N-ar strica sa tineti cont de sfaturile persoanei iubite.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Va simtiti in forma si plin de energie si aveti posibilitatea sa faceti schimbarile dorite in relatiile parteneriale. In a doua parte a zilei s-ar putea sa participati la o intrunire cu persoane apropiate. Va sfatuim sa va temperati tendinta de a monopoliza conversatia. scorpion Contextul astral al zilei este deosebit de favorabil Scorpionilor in plan profesional si in afaceri. Este o zi buna pentru a incheia contracte si a semna documente oficiale. Va sfatuim sa aveti rabdare, fiindca rezultatele muncii depuse in aceasta perioada vor aparea in timp. Astazi sunt contraindicate speculatiile de orice fel
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Daca in ultima vreme v-ati confruntat cu o serie de dificultati in plan social si in relatia cu persoana iubita, astazi va puteti astepta la o rasturnare de situatie care va surprinde intr-un mod placut.Aveti grija ce promiteti, ca sa nu ajungeti in situatia sa nu va puteti tine de cuvant! In a doua parte a zilei s-ar putea sa aflati ca in curand va trebui sa faceti o calatorie in interes profesional sau de afaceri. capricorn Este de asteptat sa fiti in forma intelectuala maxima. Aveti posibilitatea sa faceti planuri ambitioase pe termen lung in ceea ce priveste investitiile sau demararea unei noi afaceri. Pentru a profita de aceasta conjunctura favorabila, eastrolog.ro va sfatuieste sa va organizati cat mai bine timpul si sa va stabiliti clar prioritatile. Este recomandat sa evitati speculatiile de orice fel.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Este o zi foarte favorabila Varsatorilor in plan profesional si in afaceri. Aveti sanse sa obtineti beneficii materiale substantiale si sa va redresati bugetul. Sunt favorizate relatiile cu cei din jur, atat in plan personal cat si in plan social si profesional. Va sfatuim sa nu neglijati odihna. pesti Se intrevede o zi excelenta la locul de munca sau in afaceri. Puteti sa contati pe ideile si sfaturile colegilor sau ale asociatilor.Pentru ca exista riscul sa intrati in conflict cu autoritatile, va sfatuim sa fiti prudent in tot ce faceti. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta.Puteti petrece o seara foarte relaxanta in familie si/sau in compania prietenilor apropiati
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro