Joi, 28 martie 2024 - 4:46:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 3 octombrie 2015


BERBEC: TAUR:
berbec La o intalnire cu prietenii, faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta, care va va ajuta in afaceri. Puteti obtine beneficiile materiale scontate, daca evitati speculatiile de orice fel, mai ales cele financiare. In partea a doua a zilei, va ocupati de imbunatatirea relatiilor parteneriale. Copyright eAstrolog.ro. taur Un prieten va propune sa va asociati intr-o afacere ce pare profitabila. Nu va grabiti sa luati o decizie! Va sfatuim sa analizati cu atentie propunerea, impreuna cu partenerul de viata. De asemenea, ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei rude mai in varsta, cu experienta in domeniu. Copyright eAstrolog.ro.
GEMENI: RAC:
gemeni Aveti rezultate deosebite pe plan social si afaceri. Va sfatuim sa dati dovada de rabdare si sa nu fortati lucrurile. Spre seara primiti o veste buna de la persoana iubita, in urma careia viata dumneavoastra se schimba complet. Copyright eAstrolog.ro. rac Este posibil sa plecati intr-o calatorie in interes de serviciu, care va prilejui mari schimbari pe plan financiar. O persoana importanta va destainuie cateva secrete in domeniul afacerilor. Va sfatuim sa fiti prudent si sa nu va grabiti in luarea unei decizii. Evitati speculatiile financiare, daca nu vreti sa aveti surprize neplacute! Copyright eAstrolog.ro.
LEU: FECIOARĂ:
leu Relatiile cu anturajul sunt favorizate astazi. In cursul diminetii va intalniti cu o veche cunostinta. Este o zi buna pentru rezolvarea problemelor sentimentale care va framanta de mai mult timp. Puteti sa va bazati pe intuitie. Copyright eAstrolog.ro. fecioara Zi favorabila schimbarilor majore, mai ales pe plan social si sentimental. Sunt favorizate intalnirile cu persoane importante, consolidarea relatiilor de prietenie si sentimentale. Este favorizata munca in echipa. Va sfatuim sa acceptati initiativele colegilor de serviciu, pentru a rezolva repede o lucrare importanta. Copyright eAstrolog.ro.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Partenerul de viata va ofera un cadou de care va bucurati foarte mult. Un prieten de familie va invita sa petreceti dupa-amiaza impreuna. Capacitatea de comunicare este excelenta. Reusiti sa rezolvati o problema parteneriala cu care se confrunta o persoana mai tanara din anturaj. Copyright eAstrolog.ro. scorpion Aveti posibilitatea sa faceti schimbari importante pe plan social si in privinta relatiilor sentimentale. Este un moment bun pentru a incheia contracte, iar investitiile pe care le faceti se vor dovedi rentabile. Relatiile cu partenerii de afaceri sunt foarte bune. Evitati speculatiile de orice fel! Copyright eAstrolog.ro.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator In cursul diminetii primiti bani dintr-o activitata extraprofesionala. De asemenea, o persoana mai in varsta va propune o noua colaborare. In partea a doua a zilei, impreuna cu persoana iubita, faceti planuri de viitor. Nu va pripiti in luarea deciziilor! Copyright eAstrolog.ro. capricorn Sunteti hotarat sa incepeti o noua etapa in viata dumneavoastra sociala si profesionala. Azi sunt favorizate comunicarea, relatiile cu persoanele tinere si calatoriile in interes personal. Va puteti baza pe intuitie, dar va sfatuim sa tineti cont si de parerile partenerului de viata. Fiti prudent in privinta cheltuielilor! Copyright eAstrolog.ro.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Zi buna pentru a incepe noi activitati si pentru a face planuri de viitor. Dupa-amiaza sunteti tentat sa cheltuiti mai mult decat va permite bugetul familiei. Fiti cumpatat si consultati-va cu partenerul de viata! Copyright eAstrolog.ro. pesti Capacitatea de comunicare este excelenta si va ajuta sa va afirmati in societate. Puteti sa incepeti o noua afacere, cu conditia sa finalizati mai intai lucrarile deja incepute. Relatiile cu membrii familiei sunt foarte bune. Nu luati decizii de unul singur! Copyright eAstrolog.ro.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro