Vineri, 19 aprilie 2024 - 7:08:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 30 decembrie 2017


BERBEC: TAUR:
berbec In prima parte a zilei aveti sanse sa obtineti mici castiguri care va pot redresa bugetul. Puteti sa faceti planuri de viitor si chiar sa va ganditi la investitii pe termen lung. Menajati-va sanatatea! Ar fi bine sa va odihniti mai mult. taur Este posibil sa incepeti o lucrare importanta, de pe urma careia puteti castiga bine. Ca sa aveti mai multe sanse de reusita, va sfatuim sa va temperati spiritul critic. Nu este exclus sa aveti un conflict cu o persoana apropiata sau cu partenerul de viata. Eastrolog.ro va recomanda sa fiti cat mai diplomat. In a doua parte a zilei s-ar putea sa primiti vizita unei rude care va da o veste buna despre o calatorie.
GEMENI: RAC:
gemeni O problema de familie v-ar putea obliga sa faceti cateva drumuri neplanificate. Desi este posibil sa intampinati diverse mici dificultati, sunt sanse sa va descurcati foarte bine. Capacitatea de comunicare ar trebui sa fie foarte buna azi. Puteti sa va intalniti cu persoane importante si sa calatoriti in interes profesional sau de afaceri.Atentie la tendinta de a exagera! rac Este posibil sa intampinati mici dificultati financiare, dar puteti fi optimist: perspectivele sunt incurajatoare. In prima parte a zilei aveti mari sanse de reusita in tot ce faceti, dar va sfatuim sa fiti atent atunci cand trebuie sa luati decizii importante. Pe plan social este posibil sa aveti parte de satisfactii neasteptate. Evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie!
LEU: FECIOARĂ:
leu Azi capacitatea de comunicare ar trebui sa fie foarte buna si sa contribuie la imbunatatirea relatiilor cu cei din jur. Daca vi se propune o afacere sau o colaborare, ar fi bine sa o luati in considerare si sa o analizati cu atentie. Sunt sanse sa obtineti beneficii importante. A doua parte a zilei este favorabila activitatilor casnice. Aveti posibilitatea sa rezolvati probleme de familie, mai ales ale celor mici. fecioara Sunteti bine dispus si atrageti cu usurinta simpatia celor din jur. S-ar putea chiar sa fiti initiatorul unei excursii sau al unei petreceri. Va sfatuim sa fiti atent la bani si sa nu cheltuiti mai mult decat va puteti permite. Ar fi bine sa terminati ce ati inceput, mai ales in casa, pentru a evita o discutie neplacuta cu partenerul de viata.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta In prima parte a zilei s-ar putea sa faceti o scurta calatorie neplanificata, in interes personal. Este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana care v-ar putea deveni asociat in afaceri. Partenerul de viata va apreciaza initiativele. Recomandarea eastrolog.ro pentru azi este sa nu neglijati odihna. scorpion Aveti mari sanse de succes in afaceri si este posibil sa castigati o suma frumoasa. In a doua parte a zilei s-ar putea sa vi se propuna o colaborare sau un nou loc de munca. Va recomandam sa analizati cu atentie propunerea, dar sa nu va grabiti sa luati o decizie. Daca trebuie sa calatoriti, puteti fi optimist: nu se intrevad niciun fel de probleme.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Sunteti optimist si aveti sanse de reusita pe toate planurile. Relatiile cu colegii sau cu partenerii de afaceri ar trebui sa decurga foarte bine. Aveti posibilitatea sa rezolvati o problema a partenerului de viata. Daca nu va ajung banii, puteti apela la ajutorul unei persoane apropiate. Va recomandam sa nu va pierdeti rabdarea si sa va abtineti de la speculatii. capricorn In prima parte a zilei este posibil sa fiti preocupat de o problema de afaceri. Se intrevad mai multe drumuri scurte, dar eforturile va vor fi rasplatite. Va sfatuim sa nu neglijati relatia cu persoana iubita. Ar fi bine sa va odihniti mai mult. Eforturile depuse in ultima perioada risca sa va aduca in pragul epuizarii.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Sunteti hotarat sa terminati o activitate importanta, cu riscul sa nu va mai ramana timp liber. Va sfatuim sa va organizati in asa fel incat sa nu neglijati nici familia si nici relatiile cu prietenii. Daca aveti ocazia sa participati la o intrunire cu persoane apropiate, va recomandam sa nu stati pe ganduri. Aveti nevoie de relaxare pesti Dupa o perioada destul de dificila in plan social si in relatia cu persoana iubita, se pare ca situatia se schimba complet. In a doua parte a zilei s-ar putea sa aflati ca va trebui sa plecati intr-o calatorie in interes de familie.Va sfatuim sa petreceti mai mult timp impreuna cu cei dragi
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro