Joi, 28 martie 2024 - 5:00:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 31 decembrie 2013


BERBEC: TAUR:
berbec Aveti solutii originale pentru orice problema si suneti apreciat de colegi si de partenerul de viata. Profitati de acest context favorabil! Aveti un randament deosebit si puteti finaliza tot ce ati inceput. taur Intervin mereu lucruri neprevazute, asa ca va sfatuim sa nu va faceti un program foarte strict. S-ar putea sa aveti de facut cateva drumuri scurte in interes personal, spre nemultumirea partenerului de viata. Pentru a evita un conflict in familie, va sfatuim sa apelati la calm si sa fiti intelegator.
GEMENI: RAC:
gemeni Aveti tendinta sa va enervati foarte usor si sa reactionati impulsiv fata de cei din jur. Atentie: riscati sa jigniti persoane apropiate! Va sfatuim sa nu va ocupati de afaceri si sa nu semnati documente oficiale. Familia va apreciaza pentru hotararea pe care o luati in privinta unei calatorii. rac Dimineata, s-ar putea sa fiti nervos din cauza unei discutii in contradictoriu cu un partener de afaceri. Nu va faceti griji! Dupa-amiaza, situatia revine la normal. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei femei mai in varsta.
LEU: FECIOARĂ:
leu Din cauza oboselii si a nerabdarii, deveniti irascibil si nu reusiti sa va controlati. Riscati sa aveti discutii aprinse cu cei din jur. Ca sa nu va indepartati prietenii, va recomandam sa va stapaniti agresivitatea. Spre seara, ar fi bine sa va ocupati putin si de problemele familiale. fecioara Sunteti iritat si nu este exclus sa aveti o reactie dura fata de partenerul de viata. Va sfatuim sa va schimbati atitudinea daca nu doriti sa ajungeti la o cearta in toata regula. Este indicat sa evitati intalnirile cu prietenii si calatoriile. Pe plan financiar, luati o decizie care va va aduce in curand beneficii considerabile.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Sunteti excesiv de critic. Va recomandam sa va temperati, pentru ca riscati sa va indepartati prietenii. Dupa-amiaza s-ar putea sa primiti vesti de la o ruda din alta localitate. Spre seara va regasiti calmul si echilibrul. scorpion Nu reusiti sa va respectati programul din cauza unor evenimente neasteptate. S-ar putea aveti musafiri sau sa fiti invitat la rude. Cu aceasta ocazie, este posibil sa aflati informatii de care aveati nevoie pentru a demara o afacere.
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Nimic nu va este pe plac, nimeni nu va intra in voie. Aceasta atitudine risca sa va creeze probleme la serviciu si in relatiile cu persoana iubita. S-ar putea sa va enervati din cauza unui esec in afaceri. Va sfatuim sa va pastrati calmul. O cearta cu partenerul de viata ar putea deteriora relatiile sentimentale. capricorn Dimineata, o serie de evenimente neasteptate va impiedica sa va respectati programul. Nu este un moment bun pentru afaceri, intrucat s-ar putea sa suferiti un esec care sa va descurajeze. Va recomandam sa va pastrati optimismul si sa acceptati sfaturile unei rude mai in varsta.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Faptul ca ati investit o suma serioasa intr-o afacere nerentabila va afecteaza starea de spirit si relatiile cu cei din jur. Traversati o perioada mai dificila si aveti impresia ca nu va reuseste nimic si ca toata lumea va este impotriva. Incercati sa alungati gandurile negre si sa va relaxati! Va sfatuim sa mergeti intr-o vizita la prietenii cu care va simtiti cel mai bine. pesti Ambitia de a va imbunatati situatia financiara va poate face sa neglijati planul sentimental. Nu este exclus sa aveti discutii cu partenerul de viata. Spre seara, sunt sanse sa fiti invitat la o petrecere. Nu cautati pretexte pentru a va eschiva!
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro