Marţi, 19 martie 2024 - 1:53:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Horoscopul zilei de 4 iunie 2013


BERBEC: TAUR:
berbec Tineti neaparat sa fiti gospodar si se pare ca reusiti. Sunteti intr-o forma fizica foarte buna si aveti sanse sa terminati tot ce va propuneti. Nu va certati cu partenerul de viata din cauza investitiilor pentru casa! Va recomandam sa aveti rabdare. In curand veti sta mai bine cu banii. taur Dimineata simtiti nevoia sa faceti cateva schimbari prin casa si aveti sanse sa va descurcati. Trebuie sa alergati putin si sa faceti niste cheltuieli. O ruda mai in varsta se ofera sa va ajute cu bani. Profitati de ocazie! Va sfatuim sa va organizati munca mai bine.
GEMENI: RAC:
gemeni Ar fi bine sa acordati mai multa atentie activitatilor casnice, chiar daca va preocupa chestiunile de afaceri. La serviciu, intuitia va ajuta foarte mult, dar este indicat sa tineti cont si de parerile colegilor. Spre seara, este posibil ca o ruda mai in varsta sa va ceara ajutorul intr-o problema de sanatate. rac Copiii va apreciaza planurile de reamenajare a locuintei, insa ar fi bine sa tineti cont si de parerile partenerului de viata. Dupa-amiaza s-ar putea sa primiti o veste proasta in legatura cu o ruda si sa va pregatiti pentru o calatorie. Situatia nu este chiar atat de grava pe cat pare.
LEU: FECIOARĂ:
leu In fine, aveti resursele financiare pentru a face in casa schimbarile pe care le visati. Pentru aceasta, trebuie sa mergeti la cumparaturi impreuna cu partenerul de viata. Va sfatuim sa va hotarati de acasa ce doriti sa cumparati. Odihniti-va mai mult! fecioara Puteti sa terminati o lucrare in casa, inceputa acum cateva zile. O ruda mai in varsta din familie va ajuta financiar, insa incearca sa va impuna ideile sale. Evitati o cearta care ar putea sa afecteze relatiile de familie. Spre seara, primiti un cadou deosebit de la persoana iubita.
BALANŢĂ: SCORPION:
balanta Sunteti hotarat sa va ocupati mai mult de problemele casnice. Dimineata aveti ocazia sa cumparati o casa la un pret bun sau sa faceti un schimb avantajos. Partenerul de viata va sustine. Va sfatuim sa va ascultati intuitia si sa evitati orice fel de speculatii. scorpion Daca intentionati sa faceti schimbari in casa, acum este momentul, pentru ca va puteti baza pe ajutorul celor din jur. Va recomandam sa nu va enervati daca cineva din prea mult zel va bate la cap cu tot felul de sfaturi. Evitati cearta cu orice pret!
SĂGETĂTOR: CAPRICORN:
sagetator Nu este recomandabil sa va programati treburi importante, pentru ca pot surveni evenimente neprevazute. Dimineata aveti de alergat pentru a rezolva cateva probleme ale casei. Eforturile va sunt incununate de succes, inclusiv intr-o chestiune financiara. Va sfatuim sa va ascultati intuitia. capricorn Este o zi favorabila activitatilor legate de camin si de afaceri. Acum este momentul sa va puneti ideile in practica, mai ales ca beneficiati si de ajutorul familiei. Aveti ocazia sa faceti transformari in casa. Va sfatuim sa nu va apucati de prea multe treburi deodata.
VĂRSĂTOR: PEŞTI:
varsator Sunteti hotarat sa iesiti din tipare si incepeti o lucrare complexa, la care va ganditi de mult. Puteti sa faceti schimbari importante in casa. De asemenea, faceti cateva drumuri scurte, in interesul familiei. Ar fi bine sa nu cheltuiti sume mari fara sa discutati cu partenerul de viata. pesti Se pare ca aveti problemele de natura sentimentala si nu este exclus sa deveniti melancolic. Va reveniti dupa-amiaza, cand va dedicati activitatilor casnice. Puteti avea succes la lucrari de reparatii, zugravit, mutat mobila sau curatenie. Va recomandam sa nu ii neglijati pe cei mici.
Sursa: www.eastrolog.ro

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro